Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z dźwiękiem po zrestartowaniu komputera


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 animking

animking
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 07 styczeń 2014 - 15:02

Byłem zmuszony zresetować komputer (stary sprzęt, 8 letni i niekiedy się zacina)
Uruchamia się ponownie i zero dźwięku.

Wrzucam przy okazji screena że pasek który zawsze idzie w górę przy każdym dźwięku a teraz stoi. Sterowniki są aktualne, wszystko jest dobrze podłączone.



Pozdrawiam

Załączone pliki


  • 0


#2 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów
  • LokalizacjaPoland

Napisano 07 styczeń 2014 - 15:10

A co to za system? W menedżerze urządzeń nie ma żadnych wykrzykników? Próbowałeś reinstalacji sterowników?
Spróbuj może też przywrócić system: Poradnik: Przywracanie systemu Windows XP/Vista/7

I napisz najlepiej gdzie występuje problem. W całym systemie czy tylko na Youtube?

  • 0

Pozdrawiam, Kamil


#3 animking

animking
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 07 styczeń 2014 - 15:28

Jest to Vista, problem występuję w całym systemie a w menadżerze urządzeń nie ma żadnych wykrzykników, naprawdę dziwny problem...
  • 0

#4 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów
  • LokalizacjaPoland

Napisano 07 styczeń 2014 - 22:42

Podaj nazwę płyty głównej i:

Próbowałeś reinstalacji sterowników?
Spróbuj może też przywrócić system: Poradnik: Przywracanie systemu Windows XP/Vista/7



  • 0

Pozdrawiam, Kamil


#5 onsighterJ4j

onsighterJ4j
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 10 styczeń 2014 - 11:23

Vista ma to do siebie że automatycznie znajduje sterowniki i nie powinno być problemu.
A wcześniej też miałeś vistę, ten sam system bo jeśli sprzęt jest dość stary to może warto zainstalować starszy system ...
  • 0
Podpis niezgodny z regulaminem forum /Kamillo


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych