Forum PCFoster.pl: [Zabawa] Tworzymy historyjkÄ™. - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamkniÄ™ty

[Zabawa] Tworzymy historyjkÄ™.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   szendi 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 126

Napisano 23 kwiecień 2007 - 17:41

Jak w temacie tworzymy historyjkę, każdy dodaje coś od siebie. Ja zaczynam no więc:

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   krauze55 

• Postów 17

Napisano 23 kwiecień 2007 - 19:31

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek ....
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   szendi 

• Postów 126

Napisano 23 kwiecień 2007 - 19:51

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   krauze55 

• Postów 17

Napisano 23 kwiecień 2007 - 20:22

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy .. .. ..
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Mateusz 

• Redaktor naczelny
  • Grupa: Administratorzy
  • Postów 1527

Napisano 23 kwiecień 2007 - 20:51

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy poszli na kolację.....
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   krauze55 

• Postów 17

Napisano 23 kwiecień 2007 - 21:06

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy poszli na kolację i nagle wpadł murzyn i rzekł : ja jestem chłop z mazur .. po czym
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   szendi 

• Postów 126

Napisano 23 kwiecień 2007 - 21:16

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy poszli na kolację i nagle wpadł murzyn i rzekł : ja jestem chłop z mazur .. po czym wskoczył na stół i zaczoł śpiewać "ja jestem chłop z mazur ... więc wszyscy na mazury nie w góry"
Zapraszam !!! http://www.grafikstyle.jcom.pl <-- Bo grafika jest nasz?? pasj??... Jeºeli teº lubisz eksperymentowa?? z grafik?? wpadnij, zarejestruj si?? ...
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   krauze55 

• Postów 17

Napisano 23 kwiecień 2007 - 21:21

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy poszli na kolację i nagle wpadł murzyn i rzekł : ja jestem chłop z mazur .. po czym wskoczył na stół i zaczoł śpiewać "ja jestem chłop z mazur ... więc wszyscy na mazury nie w góry" i poszli na mazury ... a na mazurach zobaczyli pieknego męznego...
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   szendi 

• Postów 126

Napisano 24 kwiecień 2007 - 07:40

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy poszli na kolację i nagle wpadł murzyn i rzekł : ja jestem chłop z mazur .. po czym wskoczył na stół i zaczoł śpiewać "ja jestem chłop z mazur ... więc wszyscy na mazury nie w góry" i poszli na mazury ... a na mazurach zobaczyli pieknego męznego niedźwiedzia który jeździł koleją...
Zapraszam !!! http://www.grafikstyle.jcom.pl <-- Bo grafika jest nasz?? pasj??... Jeºeli teº lubisz eksperymentowa?? z grafik?? wpadnij, zarejestruj si?? ...
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Mateusz 

• Redaktor naczelny
  • Grupa: Administratorzy
  • Postów 1527

Napisano 24 kwiecień 2007 - 18:06

Dawno, dawno temu za 7 górami, mieszkała sobie pewna rodzina , która miala syna murzyna. Ten synek postanowił zostać hackerem i stało sie to dnia czwartego dnia po wierzezy wigilijnej kiedy wszyscy poszli na kolację i nagle wpadł murzyn i rzekł : ja jestem chłop z mazur .. po czym wskoczył na stół i zaczoł śpiewać "ja jestem chłop z mazur ... więc wszyscy na mazury nie w góry" i poszli na mazury ... a na mazurach zobaczyli pieknego męznego niedźwiedzia który jeździł koleją, do momentu, aż się kolej nie zepsuła, a misia zjadła wiewióra...:)
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!
0

Strona 1 z 1