Zauważyłem wczoraj że BF BC2 kosztuje 119zł. Kupił bym odrazu ale mam pytanko. Ile będe miał FPS na ATi Readon HD 3400? Na wiedzminie w takiej konfiguracji (800x600 tekstury max, trawa max wszystko na maxa prócz cieni) i mam około 40 FPS.A Jak to będzie z Battlefield Bad Company 2 ?
Strona 1 z 1
Battlefield Bad Company 2 Karta Graficzna
Napisano 29 marzec 2010 - 15:21
Cytat
Zauważyłem wczoraj że BF BC2 kosztuje 119zł. Kupił bym odrazu ale mam pytanko. Ile będe miał FPS na ATi Readon HD 3400? Na wiedzminie w takiej konfiguracji (800x600 tekstury max, trawa max wszystko na maxa prócz cieni) i mam około 40 FPS.A Jak to będzie z Battlefield Bad Company 2 ?
Tego dokładnie nie powie Tobie nikt. To wszystko zależy od posiadanego sprzętu i stopnia "zasyfienia" systemu. Jednakże nie liczyłbym na 40FPS'ów, gdyż BC2 ma dość wysokie wymagania.
Napisano 29 marzec 2010 - 16:14
bartusss_21 wróżbitą jesteś? Wróżysz z fusów? Skoro na wiedźminie miał 40fps to w bad company 2 będzie miał mniej bo to gra dość wymagająca.
Koala jakiś czas temu było dostępne demo, które działa jedynie z kluczem. W tej chwili już klucza nie można uzyskać. Zostaje Ci jedynie np. pożyczenie gry od kolegi lub kupienie.
Koala jakiś czas temu było dostępne demo, które działa jedynie z kluczem. W tej chwili już klucza nie można uzyskać. Zostaje Ci jedynie np. pożyczenie gry od kolegi lub kupienie.
Napisano 29 marzec 2010 - 16:22
Ja ci powiem tak :
Mam wiedźmina i mi się na najsłabszych ustawieniach zacina
A jeżeli chodzi o BFBC:2 to na najsłabszych wcale mi się nie zacina.
Ja więc myślę że sobie w Battlefield'a pograsz
Mam wiedźmina i mi się na najsłabszych ustawieniach zacina
A jeżeli chodzi o BFBC:2 to na najsłabszych wcale mi się nie zacina.
Ja więc myślę że sobie w Battlefield'a pograsz
Daj + jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-) My channel on youtube.com
Napisano 29 marzec 2010 - 17:53
Znajomemu na Athlonie X2 2,1 GHz i GF 8600GTS beta działała z szybkoscią około 20 klatek, więc o komforcie nie może być mowy
Ty masz sporo potężniejszy procesor, ale wątpię, taka słaba karta wyciągnęła płynna animację w tym tytule.
bartusss_21, Jeśli nie masz o czymś najmniejszego pojęcia, to nie zgaduj, bo z pierwszym postem na pewno nie trafiłeś..., a drugi też ma spory rozrzut
bartusss_21, Jeśli nie masz o czymś najmniejszego pojęcia, to nie zgaduj, bo z pierwszym postem na pewno nie trafiłeś..., a drugi też ma spory rozrzut

Ocal Brothers in Arms - http://www.petitions...om/stopfurious4
Dumny posiadacz HIS Radeon HD 5750 iCooler IV ;)
Napisano 29 marzec 2010 - 19:45
Na oku mam Tą karte. Zastanawiam się nad jej kupnem http://www.esc.pl/pr...oducts_id=25775 co wy na to?
Dobra będzie do bc2?
Procesor mam dobry ale zawsze też można podkręcić
.
Dobra będzie do bc2?
Procesor mam dobry ale zawsze też można podkręcić
-->minecraftowyblog.blogspot.com<--
Napisano 30 marzec 2010 - 12:41
Moim zadaniem dobra 
Ale co twierdzą inni ?
Ale co twierdzą inni ?
Daj + jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-) My channel on youtube.com
Napisano 30 marzec 2010 - 14:02
Do satysfakcjonującej rozgrywki w BC2 na pewno wystarczy

Ocal Brothers in Arms - http://www.petitions...om/stopfurious4
Dumny posiadacz HIS Radeon HD 5750 iCooler IV ;)
Napisano 30 marzec 2010 - 14:30
ok Biore bf2 jak mało fps bedzie to dokupuje zasilacz (bo procomp
) i kupuje karte. Można zamknąć. Dzięki za pomoc
-->minecraftowyblog.blogspot.com<--
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty

tylko kliknij w ten link