Strona 1 z 1
Odinstalowanie 1 windowsa
Napisano 05 marzec 2010 - 23:10
Wiec tak.. Mialem na kompie windowsa Xp orginal,pozniej zainstalowalem na to windowsa 7 ale nie przez plytke i przez biosa tylko normalnie przez setup
Teraz gdy mam juz Xp i 7, chce jednego z nich usunac a mnianowicie Xp, czy da sie to jakos zrobic oprocz ponownego formata?
Napisano 07 marzec 2010 - 00:01
Nom da
musisz wejsc w ustawienia systemu -> zawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie i tam bedziesz mial jak wejdziesz edytuj i skasuj to co nie potrzebne i zapisz, boot.ini to chyba jest jak sie nie myle poszukaj o tym w google. Wiesz,ale nie recze za kasowanie jesli po wkliknieciu edytuj bylyby takie same wiersze polecenia,bo jak skasujesz nie to, to reinstalka cie czeka, mnie to dzis spotkalo
ale 3x tak usunelam nie doinstalowane oprogramowanie. Gdy rozne nazwy to nie powino byc problemow.
[ Dodano: 2010-03-07, 00:08 ]
No jak znajdziesz boot.ini w google i jak nie bedziesz wiedziec nadal co zrobic to pokaz co tam masz w tym boot.ini, bo te ich wpisy wiersze to u mnie niedzialaly,wiec zrobilam inaczej.
[ Dodano: 2010-03-07, 00:08 ]
No jak znajdziesz boot.ini w google i jak nie bedziesz wiedziec nadal co zrobic to pokaz co tam masz w tym boot.ini, bo te ich wpisy wiersze to u mnie niedzialaly,wiec zrobilam inaczej.
Strona 1 z 1