Strona 1 z 1
zdj臋cia na stronach www
Napisano 07 wrzesie艅 2009 - 20:30
Witam. Mam problem ze zdj臋ciami, kt贸re mi si臋 nie otwieraj膮 na niekt贸rych stronach www. Nawet jak wy艂aczy艂em firewalla i avire. Cz臋sto tak mam np. na onecie. Zamiast zdj臋cia jest puste pole z krzyzykiem w rogu. Mam zainstalowan膮 jav臋 i adobe 10 ale co艣 nie gra bo gdy odpalam YT to pokazuje mi si臋 na chcwil臋 info, 偶e mam wy艂aczon膮 java script albo pracuj臋 na starszej wersji flasha, a mam vist臋. W pracy na Win 98 czy na xp ze starszymi wersjami adobe wszystko dzia艂a.
Ktos mo偶e wie dlaczego tak si臋 dzieje
Ktos mo偶e wie dlaczego tak si臋 dzieje
Napisano 07 wrzesie艅 2009 - 21:39
艢膰i膮g艂em ten program ale uruchomi臋 jutro bo skanowanie mo偶e by膰 d艂ugie.
A o co chodzi z tym logiem?? Serio ale nie wiem
A o co chodzi z tym logiem?? Serio ale nie wiem
Napisano 08 wrzesie艅 2009 - 16:08
Po uruchomieniu i sko艅czeniu pracy programu tworzy si臋 tobie plik na C: (chyba) [tekstowy] u skopiuj jego zawartosc
Napisano 08 wrzesie艅 2009 - 18:31
Masz Virusa w komputrze.
Je偶eli si臋 nie mysl臋 to oto chodzi:
Je偶eli si臋 nie mysl臋 to oto chodzi:
# catchme 0.3.1398 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net # Rootkit scan 2009-09-08 17:58 # Windows 6.0.6000 NTFS #
Napisano 08 wrzesie艅 2009 - 19:05
Zobacz czy da rade kaspersky antivirus
(przeskanuj nim calego kompa)
Napisano 14 wrzesie艅 2009 - 20:58
a spr贸buj wy艂膮czyc AntiVira, i wtedy zobaczyc czy b臋dzie tak. bo mo偶e on blokuje obrazki, mo偶liwe te偶 偶e masz jaki艣 program do "Opieki Rodzicielskiej" i on ci te obrazki blokuje >.<
Napisano 15 wrzesie艅 2009 - 14:45
a spr贸buj zapisa膰 obrazek na dysku ,mo偶e wina le偶y z innej strony .
Napisano 15 wrzesie艅 2009 - 16:48
Zapisa艂em zdj臋cie i nic, puste pole. Zauwa偶y艂em, 偶e na stronie onetu i i wszelkich "onetowskich" jest chyba tylko ten problem. Strasznie wolno strona si臋 艂aduje i np. na g艂贸wnej onet pl zawsze brakuje oko艂o 5 zdj臋膰. Sprawdzi艂em teraz allegro, wp, nasz膮 klas臋 i jeszcze kilka gdzie zdj臋膰 jest du偶o, tam problemu nie ma. Nie zale偶y mi na onecie ale chc臋 by wszystko 艣miga艂o jak nale偶y.
Napisano 15 wrzesie艅 2009 - 16:51
aha, to najprawdopodobniej masz program kontroli rodzicielskiej, albo tw贸j dostawca internetu jako艣 banuje Obrazki z Onetu, Spr贸buj innej przegl膮darki internetowej
Strona 1 z 1