Forum PCFoster.pl: Sterowniki Hp Pavilio dv8000 - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Sterowniki Hp Pavilio dv8000

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Agniaszka112 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 1

Napisano 25 czerwiec 2009 - 15:31

Witam!
Jest to mój pierwszy post na forum zatem witam wszystkich i proszę o wyrozumiałość. ;)
Oto mój problem: Kupiłam ostatnio używanego laptopa Hp Pavilion dv8000. Mózgowiec od którego zakupiłam sprzęt miał na nim zainstalowany piracki system Windows XP i jakiś inteligentny program który informował mnie o tym przy podłączeniu się do internetu :eek: :eek: :eek:
Konieczny był format. W szafce znalazłam stary, oryginalny system Windows 2000 =) Zainstalowałam go i zaczęły się problemy. Większość sterowników oczywiście się nie zainstalowała. I tu zaczyna się moja prośba. Potrzebuję następujących sterowników:

-Kontroler Ethernet
-Kontroler Sieci
-Kontroler Uniwersalnej Magistari Szeregowej (USB)
-Modem device on High Definition Audio Bus

Szukałam już wszędzie i nic^^
Dodam jeszcze, że sterowniki ze strony HP to totalna porażka.... żaden nie zainstalował nawet jednego sterownika...

ProszÄ™ o szybkÄ… pomoc. :shy: :shy: :shy:
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Evon 

• Postów 852

Napisano 25 czerwiec 2009 - 16:39

Jeżeli na stronie HP nie będzie poprawnych sterowników to może oznaczać ze one są przeznaczone do Windows XP.
Jezeli Tobie "Pomoglem" Na Forum po prostu kliknij przycisk "Pomógl" przy moim poscie. Dziekuje

Dołączona grafika
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   wificon 

• Postów 8

Napisano 26 czerwiec 2009 - 16:07

Znajdz program Everest zainstaluj i sprawdz co to za uklady sterujace. Mozesz wrzucic mi te dane na PW.

Ale nie wróżę niczego dobrego Windows 2000 nie wspiera HDA (High Definition Audio)
Reszte sterów pewnie dalo by rade sciagnac.

A odnośnie WIN XP masz dostep do netu aktualizowałes windowsa Jezeli tak to ten program co informuje o lewym oprogramowaniu pochodzi z aktualizacji, lub posiadasz WIN XP w wersji z aktywacja.

To tyle z mojej strony
Pozdrawiam
Pogotowie Komputerowe WIFICON - Kielce
Sklep Internetowy WIFICON.PL email: biuro@wificon.pl
0

Strona 1 z 1