Mam takie pytanie czy ktoś by mi mógł pomoć jak się na yoyo.pl jak się strony www publikuje ???
Strona 1 z 1
Yoyo.pl
Napisano 08 grudzień 2010 - 12:55
Jeśli masz możliwość to znajdź inny server. Swego czasu na yoyo prowadziłem forum mojej klasy z liceum i jak wchodziło więcej osób to i forum i użytkowników krew zalewała.
Jeśli jednak upierasz się aby pozostać przy yoyo, to publikowanie strony jest bardzo proste. Musisz mieć do tego klienta FTP (nie wiem, czy przez stronę się da - nie pamiętam). Do klienta ftp wpisujesz swoją nazwę użytkownika, hasło oraz adres servera ftp (ftp.yoyo.pl albo coś związane z Twoją domeną.yoyo.pl). Łączysz się i do głównego katalogu kopiujesz stronę www, którą wcześniej przygotowałaś na PC.
Jeśli jednak upierasz się aby pozostać przy yoyo, to publikowanie strony jest bardzo proste. Musisz mieć do tego klienta FTP (nie wiem, czy przez stronę się da - nie pamiętam). Do klienta ftp wpisujesz swoją nazwę użytkownika, hasło oraz adres servera ftp (ftp.yoyo.pl albo coś związane z Twoją domeną.yoyo.pl). Łączysz się i do głównego katalogu kopiujesz stronę www, którą wcześniej przygotowałaś na PC.
Desktop: PDC e5300 @ 4GHz | GA-EP35-DS3 | RAM 6GB DDR2 | GF 9600GT 512MB | 3,6TB HDD | ModeCom MC-350 - Win 7 Pro x64
Mobile: EeePC 1000HE - Win 7 Pro
PDA: HTC Touch Pro - WM 6.5 by Energy
Duath
Mobile: EeePC 1000HE - Win 7 Pro
PDA: HTC Touch Pro - WM 6.5 by Energy
Duath
Napisano 09 kwiecień 2011 - 19:13
Osobiście też nie polecam yoyo.pl. Przeżuć się na 2ap.pl ( nie, że chcę tutaj coś reklamować ). Bardzo dobry hosting i bez reklam !
Strona 1 z 1