Forum PCFoster.pl: Windows Move Maker - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Windows Move Maker

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Lamsi 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 4

Napisano 19 styczeń 2010 - 19:04

Witam,
Otoż, kiedyś gdy robiłam jakieś filmiki sklejałam w Windows Movie Maker wszystko sie zapisywało. Od tego czasu nie miałam na nowo wgrywanego Win XP. Wgrywałam może jakieś Packi, sterowniki. I ostatnio próbuje zapisać film i nie chce sie. Wyskakuje to:
Dołączona grafika
Co moge zrobić?
Inny program zainstalować? Podacie jakieś (darmowe, choć wolałabym rozwiąząć ten problem :eek:
A i tak dzieje si z każdym plikiem, który chce zapisać, niezależnie od tego czy na Pulpicie, Moje dokumenty..
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Mateusz 

• Redaktor naczelny
  • Grupa: Administratorzy
  • Postów 1527

Napisano 19 styczeń 2010 - 19:21

Czy plików z których sklejasz swoją kompilację nie przeniosłaś przypadkiem w inną lokalizację?
Inne programy: Sony Vegas 6.0, 7.0.
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Kaworu 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 1

Napisano 17 kwiecień 2010 - 13:17

Witam, mam problem z WMM. Mam system operacyjny Windows XP i do niego jest dołączony ten program. Niestety, podejrzewam, że baza danych jest uszkodzona, przy włączaniu programu wyskakuje mi powiadomienie "brak pliku do przejść i efektów wideo". Czy byłby ktoś tak miły i udostępnił mi odpowiedni plik/pliki i powiedział, gdzie to wrzucić? Obawiam się, że instalacja SP 2 mogłaby mi namieszać w systemie, zresztą mam chyba trzeci SP i to mi uniemożliwia ponowną instalkę drugiego :-/
0

Strona 1 z 1