Ale co ma MMO wspólnego z grami figurkowymi? Jedne są przez Internet a drugie na żywo się gra. Warhammer fajny ale strasznie drogi, ja wybrałem jego wersję tańszą, bo karcianą.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Marynia11
Zawartość użytkownika Marynia11
Odnotowano 18 pozycji dodanych przez Marynia11 (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )
#108664 Xbox czy playstation
Napisano przez
Marynia11
w 17 kwiecień 2018 - 11:13
w
Gry
Zobacz sobie, które gry dostępne wyłącznie tylko na daną (chociaż te z Xbox One pograsz też na komputerach z Windowsem 10) bardziej ci pasują. Popatrz po znajomych jaka oni mają konsole, zawsze lepiej dopasować się do nich, a to gry sobie pożyczycie, a to pogracie wspólnie.
#108640 Balice - gdzie zaparkować?
Napisano przez
Marynia11
w 12 kwiecień 2018 - 16:07
w
Hyde Park
Cześć. Czy korzystaliście z parkingu http://www.zyciepabi...kow-balice.html ? Bo został mi polecony ale chciałbym jednak zaciągnąć więcej opinii na temat tych miejsc parkingowych w pobliskiego krakowskiego lotniska.
#108639 Pożyczka w banku czy parabanku?
Napisano przez
Marynia11
w 12 kwiecień 2018 - 16:01
w
Hyde Park
Parabanki to jedno wielkie naciąganie ludzi. Kto wierzy, że dostanie pożyczkę bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów? Coś takiego nie istnieje, one z tego się utrzymują i każda pożyczka musi przynieść zysk. Pożyczka w banku jest bezpieczniejsza. Co z tego, że RRSO 0% jak pożyczasz 2000 zł, dostaniesz powiedzmy 1500 zł, bo jakieś tam koszty sobie wyliczą a oddajesz 2000 zł? 500 zł są do przodu. Nauczcie się liczyć to sami zobaczycie jakie te parabanki maja śmieciowe oferty. Albo hasło, spłać w 30 dni a nie poniesiesz kosztów. Skoro jestem na tyle zdesperowany, że decyduje się na parabank a nie bank to z czego zwrócę w przeciągu miesiąca pieniądze?
#108489 Laptop dla gracza do 2700zł lub hp do 3100zł.
Napisano przez
Marynia11
w 20 marzec 2018 - 15:13
w
Zestawy komputerowe
Na początek odrzuć laptopy z 4GB ramu, jak chcesz grać w nowe gry. Battlefield 1 potrzebuje na maks detale 16GB ramu (a nie jest nowa grą). Jak chcesz grać w nowe gry, a piszesz, że laptop powinien mieć dobry procesor i kartę graficzną czyli interesuje Cie ładniejsza grafika, to szukaj gamingowych, ale budżet zwiększ do pond 4000 zł. potrzebujesz tez do pracy laptop, jaka to praca? Bo jak piszesz teksty albo liczysz tabelki e excelu to nie potrzebujesz wypasionej maszyny. Tutaj masz HP Omen ale konkretny https://www.notebook...7.195614.0.html ten z linku wyżej to akurat na teraz, a laptop kupujesz na lata, chyba, że stać cie na wymiany co rok. Tylko ceny sa wyższe, 5k w górę, pomysl czemu jeden kosztuje 3300 a drugi 5000 z kawałkiem.
#108488 słuchawki do 150 zł
Napisano przez
Marynia11
w 20 marzec 2018 - 14:59
w
Karty muzyczne i głośniki
Sennheiser HD 201 sa super, do 100 zł ale nie mają mikrofonu. Na tyle dobrze graja, że jak popsuł mi się kabel to kupiłem następną sztukę. Tylko zauważyłem ich tendencję do zwyżki ceny, za pierwszym razem kupiłem za 89 zł, potem 99 zł a już widziałem za 110 zł.
#108487 Parking przy porcie lotniczym
Napisano przez
Marynia11
w 20 marzec 2018 - 14:53
w
Hyde Park
Cześć. Zaciekawiło mnie to lotnisko w Balicach (pisałem o nim w innym temacie) na tyle, że postanowiłem: kolejny wylot na wakacje będzie właśnie. z niego. Chcę zweryfikować prawdziwość słów z artykułu. Z tym wiąże się kolejna sprawa, rozpocząłem szukanie parkingu strzeżonego w pobliżu lotniska w Balicach. Wybór jest ogromny m. in. http://ie6.pl/rozne/...w-balicach.html . Korzystaliście z takich usług właśnie w Krakowie? Może macie swoje ulubione parkingi?
#108486 Far Cry 5 - niebawem premiera!
Napisano przez
Marynia11
w 20 marzec 2018 - 14:47
w
Hyde Park
Jak dla mnie FC5 jest to ten sam format co FC3 i FC4 (Primal też się do tego zalicza), bo Ubisoft robi te gry na jedno kopyto tylko zmienia otoczenie. Jak podobały mi się trzy pierwsze części, bo były inne tak kolejne wieja nudą, powielanie tego samego.
#108484 Jak się odchudzać?
Napisano przez
Marynia11
w 20 marzec 2018 - 14:42
w
Hyde Park
Odchudzać powinnismy się przede wszystkim z głową. Nie głodzić się, wypompowywać na siłę. Nasz organizm nie lubi nagłych zmian, w tym straty kilogramów. Co więcej Nasz wewnętrzny ,,komputer'' zapamiętuje ostatnia wagę i dla niego ona jest tą najlepszą i robi wszystko abyśmy jej nie zmniejszyli (zwiekszyć tak, bo to ona zastąpi ta ostatnią). Najlepiej wyznaczyć sobie ogólny duży cel np. chcę stracić w rok 12 kg i mniejsze cele, którego prowadzą do tego dużego czyli 1 kg na miesiąc.
#108477 Wlutowany procesor ?
Napisano przez
Marynia11
w 20 marzec 2018 - 10:48
w
Komputery przenośne
Guzik prawda z tym zawsze wolnym slotem. W MacBooku AIr czy MacBooku 12 calowym wlutowany ram jest do płyty głównej. Wiekszość ultrabooków tak też ma, m. in. zbijają w ten sposób wagę i grubość urządzenia. To na Twoim miejscu poszukałbym laptopa na części i sam złożył. Te laptopowe procki wcale nie są aż takie mocne, dobry ram, dysk ssd i Ci śmiga (inna gadka w gamingowych ale to inny segment sprzętu). Jaki masz sens dawać mega ekstra szybki procesor jak reszte masz zintegrowaną i osłabiasz tym swój ekstra procesor? Zmęczysz tym prockiem chłodzenie i baterię tylko.
#108468 Wlutowany procesor ?
Napisano przez
Marynia11
w 19 marzec 2018 - 14:25
w
Komputery przenośne
A jak będzie zlutowany ram czy karta? Czemu ci akurat zależy tylko na nielutowanym procesorze?
#108467 Komputer do gier typu wiedźmin 3
Napisano przez
Marynia11
w 19 marzec 2018 - 14:18
w
Zestawy komputerowe
Warto aż taki ssd jak masz drugi dysk 2TB? Styknie 128 na system, reszta na drugi dysk. Ja bym dołożył do procesora i wziął ten: https://www.komputro..._QaAtdzEALw_wcB o ile chcesz komputer na kilka lat. Ram teraz 16GB ok ale zbieraj na drugie 16GB. Z takim PC nie lepiej myśleć o 4K? Seagate nie bierz, nie nadają się do ciągłej pracy i są wadliwe (miałem i szybko padł, WD lepszy wybór).
#108466 Proszę o wycenienie tego zestawu
Napisano przez
Marynia11
w 19 marzec 2018 - 14:09
w
Zestawy komputerowe
Z 550zł, jak nowy to naciągane 650 zł.
#108454 Nie działa XP?
Napisano przez
Marynia11
w 15 marzec 2018 - 17:04
w
Windows XP, 2000 / Server 2003
Mam pytanie, jak ma się jeszcze korzystanie z W XP w 2018r? Chodzi mi o dostępność programów, czy stare, które potrzebują dostępu do Internetu nie zostały już dezaktywowane? Jak dla mnie ten system teraz ma zastosowanie do odpalania bezproblemowo starszych gier. Może ktoś na nim pracuje jeszcze? Programowanie, obróbka zdjęć? Ciekawi mnie jak ten system działa? Do prac biurowych nie gryzie się z nowymi wersjami MS OFFICE?
#108453 Opinie dotyczące Windows 8
Napisano przez
Marynia11
w 15 marzec 2018 - 16:59
w
Windows 8
Jak dla mnie W8 czy 8.1 są idealne ale na urządzenia dotykowe. Kafelki i ogólnie interfejs widać, że szykowany był na bum związany na urządzenia hybrydowe 2w1. Bum sie skończył i proszę, w10 wrócił połowicznie do rozwiązań ze starszych systemów, powróciło pełnoprawne menue.
#108452 Lotnisko w Balicach
Napisano przez
Marynia11
w 15 marzec 2018 - 16:54
w
Hyde Park
Dzisiaj znalazłem ciekawy artykuł w necie o lotnisku w Balicach: https://pracabezszef...jazne-biznesowi Ciekaw jestem jak ono się rozwinie, bo widzę, że ktoś ma apetyt na prześcigniecie Okęcia
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Marynia11
- Privacy Policy
- Regulamin ·