Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika intelek2554

Odnotowano 3 pozycji dodanych przez intelek2554 (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: śro, 29 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#108446 słuchawki do 150 zł

Napisano przez intelek2554 w 12 marzec 2018 - 23:52 w Karty muzyczne i głośniki

Dziękuję za radę  :>  Sporo się naszukałem i poszperałem na forach. Natknąłem się na niejakie Sharkoony, co prawda nie zawsze pisano o nich dobrze i próbowano uznać za badziewie, ale skusiłem się, zakupiłem i... nie żałuję  8) Wiadomo, nie ma co oczekiwać powalającej jakości jak w topowych słuchawkach, ale jest ok. Cieszę się, że zaryzykowałem, mam nadzieję, że posłużą na dłuższy czas, bo wykonanie też oceniam na konkretne  :>

#108445 Zewnętrzna karta dźwiękowa.

Napisano przez intelek2554 w 12 marzec 2018 - 23:30 w Karty muzyczne i głośniki

Oooo. Potwierdzam to, co napisał poprzednik o Sharkoonach. Grają bardzo fajnie - ostatnio również dodałem temat z zapytaniem o słuchawki, trochę poszperałem, poczytałem, skusiłem się i zakupiłem, aby przetestować :D  I nie zgadzam się ze złą opinią niektórych forumowiczy na ich temat. Za taką cenę jest naprawdę dobra jakość  :>

#108421 słuchawki do 150 zł

Napisano przez intelek2554 w 08 marzec 2018 - 22:48 w Karty muzyczne i głośniki

Witam! 
Poszukuję słuchawek do ok. 150 zł. Będą wykorzystywane do sporadycznej gry w CS'a, LoL'a, BF'a. Nie musi być powalająca jakość, ale no nie ma to być też jakaś szumiąca chińszczyzna :D Jeżeli posiadałyby wbudowany mikrofon to będzie ekstra :D Używane raczej odpadają ;) Pozdrawiam  8)