Dokładnie, najlepiej znasz znajomego, więc pewnie przy takiej kwocie można delikatnie poszaleć. Z pewnością ma jakąś pasję, która potrzebuje dofinansowania. A jeśli nie ma to zorganizujcie mu ją kupując np ul z pszczołami.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika manikt
Zawartość użytkownika manikt
Odnotowano 11 pozycji dodanych przez manikt (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )
#108984 Samorozwój
Napisano przez
manikt
w 12 czerwiec 2018 - 13:42
w
Hyde Park
Udało mi się zdobyć drobne dofinansowanie na rozwijanie swoich kompetencji. Szukając jakichś ciekawych szkoleń w okolicy trafiłem na http://gaum.pl/szkolenie-otwarte/. I teraz pytanko do Was, które ze szkoleń z listy warto odbyć?
#108983 Problem ze spłatą kredytu hipotecznego
Napisano przez
manikt
w 12 czerwiec 2018 - 13:31
w
Hyde Park
Miałeś wyżej poradę o spirali długów to słuszny powód by nie zadłużać się w innych miejscach by spłacać bieżące raty. Może rozwiązaniem byłoby wydłużenie okresu kredytowania, zawsze jak pojawią się jakieś większe dochody będzie można taki kredyt nadpłacić.
#107895 Przeprowadzka w Warszawie
Napisano przez
manikt
w 12 grudzień 2017 - 10:24
w
Hyde Park
Ostatnio u mnie w firmie korzystaliśmy z firmy oferującej przeprowadzki biur warszawa. Z tego co się orientuję prowadzą również usługi dla osób prywatnych. Więc warto się zapoznać z ich ofertą.
#107877 Nowy sposób na ograniczenie kosztów ogrzewania
Napisano przez
manikt
w 11 grudzień 2017 - 13:52
w
Hyde Park
Niestety z zakupem paliw przy ogrzewaniu tradycyjnym bywa różnie. I drugie niestety strasznie wpływają na stan powietrza. Dla tego myślę że dobrym rozwiązaniem jest rozbudowanie domowego systemu o jakieś pompy ciepła mazowieckie. Dzięki temu zaoszczędzimy w dłuższej perspektywie czasu a dodatkowo zadbamy o mniejszą emisję spalin.
#107875 Jaki prezent dla przyjaciółki
Napisano przez
manikt
w 11 grudzień 2017 - 13:41
w
Hyde Park
Może jakiś hand made. W sumie tu były fajne drobiazgi na aukcji charytatywnej https://www.facebook...00067847078158/
Ale w sumie w internecie z pewnością znajdziesz coś podobnego.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika manikt
- Privacy Policy
- Regulamin ·