Jasne, że można, no ale według mnie rzadko kiedy jest to taki pewny zarobek. Jak interesuje wam stabilne zarabianie to zdecydowanie lepiej będzie postawić na dobrą pracę. Zerknijcie sobie na https://fachpraca.pl...a/l/szwajcaria/ Myślę, że dostępne tu ogłoszenia o prace powinny super się sprawdzić. Jest tu tego całkiem sporo.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Adamila021
Zawartość użytkownika Adamila021
Odnotowano 46 pozycji dodanych przez Adamila021 (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: śro, 29 mar 23 )
#114708 Czy na grach mozna zarabiac?
Napisano przez
Adamila021
w 10 lipiec 2022 - 08:27
w
Gry
#114513 Oferta Pracy - Java Gdynia
Napisano przez
Adamila021
w 19 czerwiec 2022 - 14:20
w
Zlecenie
Nie ma problemu ze znalezieniem pracy w IT w większych miastach co nie:) No i mnie się to bardzo podoba - jest to bardzo przyszłościowy kierunek. Sama jestem z Trójmiasta i przeglądałam ogłoszenia praca Gdańsk i powiem wam, że jest w czym wybierać. Można coś odpowiedniego dla siebie znaleźć i to ze spoko zarobkami,
#114243 Co dalej po koronawirusie
Napisano przez
Adamila021
w 13 maj 2022 - 19:30
w
Nowości ze świata
Rzeczywiście tego typu rzeczy przejdą na zdalny tryb. Już to było przetestowane i sprawdziło się, więc czemu by nie. Co do pracy to nie wiem czy dalej nie ma tendencji do wyjazdów za granicę. Praca za granicą bez języka dla Polaków - tylko aktualne oferty!, ja już na portalu Fach Praca takie znalazłam.
#114107 Problemy z rozruchem na zimnym silniku
Napisano przez
Adamila021
w 18 kwiecień 2022 - 09:15
w
Hyde Park
Niektórzy to umieją takie problemy sami rozwiązać. Ja to nie jestem typem majsterkowicza. A jeżeli Ty jesteś to może warto spróbować pracy jako mechanik? Na pewno bardzo dużo tak zarabiają tacy specjaliści. Mechanik - oferty pracy znajdziecie na portalu fachpraca.pl. Tu akurat jest bardzo dużo ofert i to dla różnych grup zawodowych, głównie dla fachowców.
#114102 Czy często grasz w automaty?
Napisano przez
Adamila021
w 14 kwiecień 2022 - 19:38
w
Gry
Można na tym zarobić, a i też można stracić przecież. Wiadomo, że nie jest to najlepszy sposób na zarabianie. Jak brakuje wam pieniędzy to polecam poszukać pracy, lepszej pracy. Stare, sprawdzone metody zawsze są najlepsze. Zobaczcie sobie tak stronkę https://fachpraca.pl...to/3100-brutto/ Pomoże wam w poszukiwaniach i wyliczeniu waszego wynagrodzenia.
#113974 Jak zarobić na stronie internetowej?
Napisano przez
Adamila021
w 15 marzec 2022 - 17:38
w
Webmastering
A to pewnie są już na to odpowiednie sposoby, ja się znam na takich rzeczach. Jeśli chodzi o zarabianie to dobra praca to podstawa i jak chcecie więcej zarabiać to polecam w pierwszej kolejności porozglądać się właśnie za pracą. Raczej szukamy pracy w pobliżu. Mnie dlatego też interesuje praca pomorskie.
#113957 korepetycje dla pracowników
Napisano przez
Adamila021
w 12 marzec 2022 - 09:34
w
Hyde Park
Warto stawiać na rozwój. Wasza firma na tym skorzysta, a też pracownicy z pewnością docenią, że w nich inwestujecie. No ale czasem ktoś się zwalnia z firmy, czasem trzeba poszukać kogoś nowego, to normalne sytuacje. Zobaczcie sobie portal https://fachpraca.pl/dla-firm/ Jest tu pełno ogłoszeń o pracę, można wystawić darmowe ogłoszenie.
#113846 Chemia do sprzątania
Napisano przez
Adamila021
w 15 luty 2022 - 22:23
w
Hyde Park
Chemia pomaga i to bardzo, a są i też fajna akcesoria pomagające w sprzątaniu. Warto znać różne triki i patenty. U mnie w domu ostatnio pojawiła się magiczna gąbka. Zdziwiłam się bardzo efektami jej stosowania i jeżeli jeszcze sami jej nie przetestowaliście to polecam jak najszybciej poczynić taki zakup.
#113845 Pranie... czemu nie pachnie???
Napisano przez
Adamila021
w 15 luty 2022 - 22:18
w
Hyde Park
Jak pralka to i też suszarka na pranie. Nie jest to może konieczny zakup, no ale na pewno sporo ułatwi w kwestii prania w domu. Super jest to, że nie trzeba rozwieszać prania, ani też prasować i dla takich rzeczy warto właśnie kupować suszarkę do ubrań. Jak macie miejsce gdzie ją postawić to jak najbardziej polecam.
#113844 Dużo macie ciuchów w szafie?
Napisano przez
Adamila021
w 15 luty 2022 - 22:15
w
Hyde Park
Nie będę ukrywać - dużo. No ale tych nigdy nie jest za dużo przecież, zarówno ubrań jak i butów. Problemem jest tylko szafa, albo i brak w niej miejsca. No ale z tego też da się jakoś wyjść Jeżeli chodzi o fajne, modne buty to polecałabym Carnaby Evo, klasyki zawsze są i będą w modzie.
#113843 Ubrania robocze
Napisano przez
Adamila021
w 15 luty 2022 - 22:11
w
Hyde Park
Na wielu stanowiskach te są konieczne co nie;) Bezpieczeństwo w pracy jest bardzo ważne, z tym chyba każdy się zgodzi. Sama oglądałam tak spodnie robocze i do kompletu też buty robocze. W większości przypadków to pracodawca powinien zadbać o takie rzeczy, pamiętajcie też o tym.
#113842 Eleganckie buty
Napisano przez
Adamila021
w 15 luty 2022 - 22:08
w
Hyde Park
Jest wiele pięknych, modnych butów, które będą gratką dla każdego znawcy mody. No ale to jak ktoś się tym interesuje to pewnie dobrze będzie wiedzieć gdzie tych szukać. Ja osobiście mogę polecić moją najnowszą miłość, buty Vapormax 2. Nie dość, że pięknie się prezentują to też są bardzo wygodne.
#113841 Opony letnie .
Napisano przez
Adamila021
w 15 luty 2022 - 21:56
w
Hyde Park
Noo polecam zrobić to trochę wcześniej, wiadomo że jak jest sezon to mogą być kolejki u wulkanizatorów. No ale gorzej jest zimą jak nagle spada śnieg. Ja to niestety muszę zainwestować i kupić nowe opony na lato. Mam tak już nawet wybrane opony letnie rotalla. Przeglądałam rankingi, porównywałam ceny i wyszło mi, że te powinny najlepiej się sprawdzić.
#113701 Rekrutacja pracowników...
Napisano przez
Adamila021
w 11 styczeń 2022 - 12:40
w
Hyde Park
Znaleźć dobrego pracownika nie jest wcale tak łatwo, pracodawcy na pewno dobrze o tym wiedzą, ale nie wszyscy sobie cenią swoich pracowników. Przy procesie rekrutacji mogą przydać się wam darmowe ogłoszenia o pracy, pracodawcy mogą je wystawić spokojnie w necie
#113627 Programista Aplikacji - Python - praca w Częstochowie
Napisano przez
Adamila021
w 27 grudzień 2021 - 19:58
w
Giełda
W tym fachu nie powinno być problemu z pracą i to w dodatku bardzo dobrze płatną pracą. Praca śląskie - aktualne oferty znajdziecie na portalu Fach Praca. Warto sobie zajrzeć na ten portal jak szukacie dla siebie pracy.
#113614 Restauracja czy kawiarnia?
Napisano przez
Adamila021
w 23 grudzień 2021 - 08:31
w
Hyde Park
Dobrej kawy to i we własnym domu mogę się napić Jest to super opcja jak macie ekspres do kawy, najlepiej ciśnieniowy;) Polecam zainwestować w taki sprzęt. Tak jak miałabym komuś coś konkretnego polecić to ekspres Ekspres De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B na pewno super by się sprawdził.
#113613 Meble - gdzie się w nie zaopatrzyć?
Napisano przez
Adamila021
w 23 grudzień 2021 - 08:24
w
Hyde Park
Jest tego masa, zawsze można spróbować w internecie co nie;) Jeżeli chodzi o sypialnie, akurat tą urządzam, to polecam pooglądać sobie toaletki. Na pewno ta przyda się każdej kobiecie, a będzie to też z pewnością bardzo fajnym dodatkiem w sypialni.
#113563 Studia
Napisano przez
Adamila021
w 11 grudzień 2021 - 13:30
w
Hyde Park
Wybierajcie mądrze, tak żeby nie mieć problemów ze znalezieniem pracy. Są kierunki które praktycznie gwarantują wam zatrudnienie, no a po to robi się studia żeby nie mieć problemu z pracą. Jak coś to Powiatowa inspekcja pracy kontakt telefoniczny warto mieć pod rękę i w razie co to się poradzić.
#113486 Praca na etat i własna firma
Napisano przez
Adamila021
w 24 listopad 2021 - 17:37
w
Hyde Park
Ja jestem za etatem. Zrobi co ma się zrobić i ma się spokojną głowę, można odciąć się od wszystkiego i nie przejmować się sprawami biznesowymi. Przemyślcie sobie to. Jak szukacie pracy o czytajcie zawsze opinie o pracodawcach w formie ocen, można zawsze czegoś ciekawego się dowiedzieć o firmie.
#113485 2 w 1 ? Czy to możliwe ?
Napisano przez
Adamila021
w 24 listopad 2021 - 16:11
w
Zestawy komputerowe
Ja jakoś tego nie widzę, ale trzeba by było jakiegoś specjalisty się spytać. Może spróbuj w https://itvip.pl/skl...-komputerowych/ tu zajmują się składaniem komputerów, na pewno fajnie przygotują coś pod Twoje wymagania z nowych części, z Twoim wyzwaniem nie wiem jak to wyjdzie
#113452 Zakupy dla siebie i córek
Napisano przez
Adamila021
w 17 listopad 2021 - 21:44
w
Hyde Park
Wszystko co będzie wam potrzebne zamówicie w internecie, polecam porozgladać się po ofertach sklepów online, no albo i najlepiej na Ceneo. Porównywarki cenowe to super miejsca. Mnie udało się tak teraz znaleźć solidnego smartfona w dobrej cenie https://magazyn.cene...martwatch-z-nfc . Zachęcam do zakupu telefonu od Xiaomi jak coś.
#113451 Prezent na 18 dla kolegi?
Napisano przez
Adamila021
w 17 listopad 2021 - 21:42
w
Hyde Park
18 to nie byle jaka okazja, fajnie by było kupić coś porządniejszego tak myślę. Tak nowy telefon to całkiem dobry pomysł, poszukaj czegoś dobrego jak np. telefon od Apple. Zobacz sobie może iPhone 13 Pro Max, to już będzie telefon z najwyższej półki. Ja jestem zachwycona tym jakie robi on zdjęcia.
#113450 Oświetlenie LED
Napisano przez
Adamila021
w 17 listopad 2021 - 21:39
w
Hyde Park
A tak też może Lampki choinkowe LED powinny się przydać i to za niedługo. Święta coraz bliżej i takimi akcesoriami nalezy się zainteresować. Ja co prawda mam w domu dużo lampek z poprzednich lat, ale mam już tak, że takich rzeczy nigdy za wiele. W końcu klimat świąt jest niepowtarzalny!
#113425 Zajęcia dodatkowe dla dzieci
Napisano przez
Adamila021
w 12 listopad 2021 - 07:25
w
Hyde Park
Powinniście też sami spędzać czas ze swoimi dziećmi, wspólne, rodzinne granie w gry to bardzo dobry pomysł na rodzinną rozrywkę, polecałabym tym się zainteresować właśnie. U nas jest to norma, wieczory tak spędzamy, a najlepiej to chyba sprawdza się uno gra. Prosta, ponadczasowa, polecam spróbować
#113424 Wymiana ekranu
Napisano przez
Adamila021
w 12 listopad 2021 - 07:21
w
Telefonia GSM
Zawsze może taki namiar się przydać, choć ja raczej dbam o swój telefon, mam też szybkę ochronną więc nic nie powinno złego się dziać. Zadbajcie o takie zabezpieczenia, polecam to zrobić i to jak najszybciej. Jak kupowałam telefon iPhone 13 Mini, to szkło hartowane na niego już czekało u mnie w domu.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Adamila021
- Privacy Policy
- Regulamin ·