Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika k.i.t.t

Odnotowano 16 pozycji dodanych przez k.i.t.t (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: śro, 29 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#6801 komputer po sformatowaniu nie odpala

Napisano przez k.i.t.t w 24 lipiec 2010 - 19:24 w Windows Vista

to znaczy zacznij od poczatku usun partycje ustaw ja od nowa i instaluj.. wyswietli ci sie format automatyczny i potem gra gitara

#6833 Problem z CD Rom'em.

Napisano przez k.i.t.t w 24 lipiec 2010 - 00:00 w Pozostałe urządzenia

hehe okok kazdy czasem nir rozumie po polsku :rotfl: ateraz ludzi ucza w szkołach angielskiego i niemieckiego... no i coraz wiecej kebabów w polsce mamy

#6834 komputer po sformatowaniu nie odpala

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 23:58 w Windows Vista

hehe cotu pomagac... miałem tak samo... pozatym jak sieniewie sie niegrzebie

#6842 Windows media player

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 22:32 w Windows 7 i Server 2008

nawet trzeba :rotfl: uwaga oficjalnie zamykam temat i zostawiam dla POTOMNYCH

#6844 Problem z CD Rom'em.

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 22:28 w Pozostałe urządzenia

Hmmm maj friends.... a moze tak napisz czy inee masz cd roomy?. ps w dzisiejszych czasach niema czegos takiego jak cd room i dvd roo jest nagrywarka cd/dvd, jesli takowej nieposiadasz wywal stu letni sprzet i zainwestój stoo złoty..
sklepy informatyczne nie gryza
IT shops do not bite
IT-Geschäfte beißen nicht
تكنولوجيا المعلومات المحلات لا تعض

#6846 komputer po sformatowaniu nie odpala

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 22:20 w Windows Vista

heheh . jezeli cd nie startuje sam to cd do kosza... sory powiedz mi jakiego windowsawgrywałes i czy czasem to nie przegrywanapłytka od kolezki z podwórka :rotfl:. jesli tak zainwestuj w new sstem i powtórz operacje instalacji

#6861 Windows media player

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 13:05 w Windows 7 i Server 2008

Nawot bardzo odpowiednia.. mam nadzieje ze bd zadowolona z winampa :wow:

#6866 Sztuczna Inteligencja

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 10:59 w Programowanie

mówie zeja głupi... nie skojazyłem...le google pomogło a co dalej wiedzac jak działa ??

#6894 Sztuczna Inteligencja

Napisano przez k.i.t.t w 23 lipiec 2010 - 00:17 w Programowanie

hmm ook, jestem młody i głupi, wiec gdyby tak objasnic what is "rand"??

[ Dodano: 2010-07-23, 02:13 ]
okok mam co to jest rand i udało mi sie skleic cos takiego.. dodałem swoja ulubiona opcje namierzanie ip

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <time.h>
int main() 
{
   int i;
   srand(time(0));
   for(i=0; i<10; ++i) {
       printf("%d. liczba pseudolosowa to %d\n", i, rand());
   }
   printf("Liczba pseudolosowa z przedziału <0, 99> to %d\n", rand()%100);
   printf("Liczba pseudolosowa z przedziału <0, 99> to %d\n",
          (int)(rand() / (RAND_MAX + 1.0) * 100.0));

system("PAUSE");
             system("pathping 83.21.165.22 ");

system("PAUSE"); 
       system("PAUSE");

return 0;
}

#6899 Windows media player

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 23:02 w Windows 7 i Server 2008

a jak usunie cos za dużo?? wiesz jakie sa kobiety.... jabym nainstalował w to miejsceowa wersje folder sam by sie sformatował badz przez dodaj usun programy

#6901 Sztuczna Inteligencja

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 22:58 w Programowanie

po pierwsze.. kto wymyslił ze do odp trzeba dawać temat... bezsens.... a co do spania z pomysłem to kombinuje od roku. podczas grzebania z plikami windows i dogrywaniem plików rozwaliłem z 10 sytemów. Moim głównym Pomysłem było uzycie gotowego jadra sytemu windows i funkcji czat bota.potem musiałem z tego zrezygnowac. zapewne słyszałes o Snikersie.. taki program.. dokładnie czat bot... a jak zaczołes i gdzie szukłaes informacji do tego kodu bo przyznam ze znalezienie w google czegos na ten temat jest ciezkim tematem. A mógłbys podac choc kawałek kodu niewiem np ze progam ma wybrac kolor liczbe lub inna decyzje podjac?

#6907 Windows media player

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 20:05 w Windows 7 i Server 2008

dosyc proste... wytsraczy wpisac w google wmp 10 badz 11 jak wolisz i dopisac download. pobrac i zainstalowac... ale pytaie czy masz orginalnego windowsa czy tez pirata lub scrakowanego na licencje zbiorowa ....

#6908 Sztuczna Inteligencja

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 20:03 w Programowanie

Myslałem o jecyku c++ ponieważ w tym jezyku z nudów zczołem zgłebiac podstawy i cos o nim wiem.... przeprazam ze zdublowałem ale cchiałem miec pewnosc ze znajde pomoc, ponieważ zauważyłem ze wiele tematów zpstaje bez odpowiedzi. a czy mógłbys jakos mnie nakierować?? lub czy mógłbym ci zaproponować współprace?? mam juz bazy danych jezeli chodzi o mowe i reakcje na wpisywane zdania :)
np

Ja: Witam
Si: Witam (lub inne słowo zalerznie od tego co ja napisze)

[ Dodano: 2010-07-22, 21:09 ]
tak dla wielkich firm majacych armie programistów.. mahac taka armie to juz miał bym 3 takie super komputery.. a ja chce samemu z własnej kombinacji w pojedynke dochodzac do tego na podstawie samonauki zamienić zwykły Pc z zwykłym spzretem w super komputer myslacy i zyjacy własnym życiem.. ajesli nie az tyle to choc zeby potrafił sam podejmować decyzjee

#6918 Windows media player

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 15:18 w Windows 7 i Server 2008

a moze zainstalowanie inner wersji wmp?? domyslam się za masz windows 7... 11 jest dosyc nowa i nie obliczalna... moze to byc jakis błond wczytywania... bałagan w lapku to złudzenie wizualne:P każdy komputer ma porzadek bo klasyfikuje pliki sam

#6920 Windows media player

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 14:35 w Windows 7 i Server 2008

mysle ze powinna byc tam gdzies opcja usun z biblioteki... sam osobiscie słucham na winampie jest... prostrzy w obsłudze. play listy mozesz zapisywac w pliku zamiast szukac po całej bibliotece... jezeli sytuacja sie powtarza proponuje przejść na winampa. wmp to koljny bubel Microsoftu tak jak Openoffice i inee ich produkty....

#6921 Sztuczna Inteligencja

Napisano przez k.i.t.t w 22 lipiec 2010 - 14:29 w Programowanie

Witam. Do napisaia tematu zainspiraowało mnie kilka rzeczy... Tzw. Czatboty , serial nieustraszony (Knight Rider) oraz wizja sławy. Głównym pytaniem jest to czy na domowym komputerze można stworzyc SI a jesli tak to jak?? Od kilku lat próbuje coś samemu utworzyc lecz zbyt mało potrafie. Mam 2 koncpcje.

Koncepca 1.
Połonczyc SI czatbota z juz gotowym OS np Windows XP Professional. Potem nasz projekt rozwijał by sie sam analizujac to co dzieje sie wokół. Dane techniczne to procesor AMD Althlon™ 64 3000+ 1,81 ram 2,75 gb i dysk twardy 160 gb Seagate.

Koncepcja 2.
Drugi pomysł jest przezemnie mniej przemyslany. Polegał by na Poleceniu opragramowaniu do robota wczytanie baz danych zawierajacych SI potem pozwolenie mu na analize danych. Podstawy techniczne jak powyrzej.

Prosze o wszelkie komentarze i rady. Jest to dla mnie bardzo ważne.