Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika infor7

Odnotowano 106 pozycji dodanych przez infor7 (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: śro, 29 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#34189 W co warto zagrać?

Napisano przez infor7 w 10 sierpień 2011 - 18:48 w Gry

Ostatnio grałem w left4dead nawet fajna gra. Teraz jedynie pozostaje mi czekać na Assassin's Creed: Revelations i Dead Island.

#33625 Komputer do gier

Napisano przez infor7 w 27 lipiec 2011 - 08:11 w Zestawy komputerowe

Co do wiedźmina 2 jeżeli podkręcisz kartę to pójdzie Ci na maxa lub na maxa tylko z wyłączonym uberpróbkowaniem.

#31937 Gladius 600 i HD6870

Napisano przez infor7 w 23 czerwiec 2011 - 13:38 w Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie

Mam pytanie: czy radeon 6870 link zmieści się do obudowy silentiumpc Gladius 600 Window? Jeżeli tak to ile będzie jeszcze wolnego miejsca od zatoki 3,5 cala?

#750 Wycena komputera

Napisano przez infor7 w 26 luty 2011 - 17:41 w Zestawy komputerowe

Podaj jeszcze jaki model obudowy posiadasz.

#1504 Jaką kupic Karte Dźwiekową

Napisano przez infor7 w 25 styczeń 2011 - 16:28 w Karty muzyczne i głośniki

Zamierzasz kupić te słuchawki do gry czy do słuchania muzyki/ oglądania filmów? Moim zdaniem tak drogie słuchawki zasługują na coś lepszego niż zintegrowany Realtek.

#1608 Jak usunąć blokadę internetu po określonej godzinie

Napisano przez infor7 w 20 styczeń 2011 - 14:17 w Sieci komputerowe

Możesz też spróbować wypalić live cd z linux`em (np. Ubuntu). Będziesz mógł wykorzystywać internet tylko do pobierania i serfowania po internecie. Jeżeli chciałbyś pograć w jakąś grę online to będziesz musiał robić to przez emulator wine(tym sposobem ominiesz zabezpieczenia tek, że twój tata w ogóle się nie zorientuje ). Jeżeli jest to windowsowska ochrona rodzicielska możesz spróbować wyłączyć jej autostart w narzędziu konfiguracji systemu (start>uruchom> wpisujesz msconfig). W ostateczności możesz zrobić format.

#1693 Problem - wyjący komputer

Napisano przez infor7 w 17 styczeń 2011 - 08:22 w Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie

tu masz czarną listę zasilaczy http://www.forum.pcf...aczy-vt1867.htm Wybierz jakiś z polecanych zasilaczy potem wejdź na jakiś sklep komputerowy(proline esc) i zobacz czy jest dostępny.

#1698 Problem - wyjący komputer

Napisano przez infor7 w 16 styczeń 2011 - 20:56 w Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie

Odkręć kompa i go wyczyść.

Wg. mnie kurz w środku obudowy nie powinien mieć nic wspólnego z wyciem kompa.

#1706 Laptop do 2100

Napisano przez infor7 w 16 styczeń 2011 - 17:30 w Komputery przenośne

Polecam laptopy Lenovo

Mógłbyś powiedzieć jaki model polecasz?

#1835 [Rozwiązany] Zabezpieczony pendrive

Napisano przez infor7 w 11 styczeń 2011 - 16:19 w Bezpieczeństwo

Próbowaliście go sformatować? BTW a nie lepiej by było poszukać jego prawowitego właściciela a przynajmniej wysłać mu pliki, które są na pendrive bo mogą być dla niego bardzo ważne.

#1848 [Rozwiązany] Karta Graficzna w Laptopie

Napisano przez infor7 w 10 styczeń 2011 - 20:58 w Karty graficzne i monitory

"Płytę główną" w laptopie możesz wymienić ale tylko na taką samą jaką masz teraz. A nie wiem nawet czy sam byłbyś w stanie to zrobić(Serwisanci na pewno). Tak jak mówiłem jeżeli chcesz pograć w cs`a to musisz kupić nowy sprzęt.

#1850 [Rozwiązany] Karta Graficzna w Laptopie

Napisano przez infor7 w 10 styczeń 2011 - 20:32 w Karty graficzne i monitory

Zostaje tylko wymiana Karty Graficznej

Pisałem już, że karty graficznej nie wymienisz (ale kto by tam czytał co napisałem :( )
Jeżeli chcesz pograć i mieć więcej fps`ów możesz:
a)kupić nowego laptopa
b)kupić komputer stacjonarny
Opcja b będzie dużo wydajniejsza.

#1855 [Rozwiązany] Karta Graficzna w Laptopie

Napisano przez infor7 w 10 styczeń 2011 - 19:34 w Karty graficzne i monitory

Po co Ci na csie 100 fps skoro od ok 30 nie widać zacięć. Oczywiście możesz spróbować programu Gameboster ale nie wiem czy coś on da.
Link: http://www.iobit.com/gamebooster.html
BTW ile masz teraz FPS`ów?

#1860 [Rozwiązany] Karta Graficzna w Laptopie

Napisano przez infor7 w 10 styczeń 2011 - 18:08 w Karty graficzne i monitory

1.Nie da się wymienić tej karty. Jeżeli pisze, że jakaś część laptopa jest zintegrowana to nie można jej wymienić. Jeżeli chcesz coś lepszego to niestety pozostaje tylko zakup nowego laptopa.

#2012 OC AMD PHENOM X6 2.8Ghz

Napisano przez infor7 w 05 styczeń 2011 - 20:13 w Overclocking & Modding

Sam to musisz sprawdzić każdy procek podkręca się trochę lepiej lub gorzej. Zasilacz ma znaczenie przy podkręcaniu(napisz z jakiej go masz firmy i ile ma W)

#2031 Poczta wp i onet/ podpowiedź

Napisano przez infor7 w 04 styczeń 2011 - 17:03 w Sieci komputerowe

Znalazłem program do łamania haseł.
http://www.ehaker.co...rywww-wiecej/2/
Program może złamać hasło ale nie musi. Jeśli na skrzynce jest hasło typu "sahbshdf' to nie uda mu się. Jeżeli hasłem jest jakiś wyraz np. "jabłko" to może mu się udać je złamać.
Tu jest jakiś tutorial jak obsługiwać program http://komputery.spr...haslo-do-poczty
Mam nadzieję, że udało mi się pomóc. :)

#2049 Poczta wp i onet/ podpowiedź

Napisano przez infor7 w 03 styczeń 2011 - 21:13 w Sieci komputerowe

Jak ja lubię czytanie ze zrozumieniem. :) Napisałem w poprzednim poście, że z "zewnątrz" nie uda Ci się uzyskać pytania ale możesz to zrobić innym sposobem jeżeli znasz hasło do innego twojego konta.

Spróbuj wejść na konfigurację/opcje/ustawienie(czy co tam masz) konta z wp/onetu i tam zobacz czy jest napisane gdzieś o zmianie pytania pomocniczego. Pod tym powinno znajdować się stare pytanie pomocnicze.

:)

#2055 Poczta wp i onet/ podpowiedź

Napisano przez infor7 w 03 styczeń 2011 - 19:11 w Sieci komputerowe

Nie da się zobaczyć z "zewnątrz" odpowiedzi na pytanie pomocnicze jeżeli dało by się to każdy mógłby zalogować się na każde konto mailowe. Zobacz czy w ustawieniach maila jest podana odpowiedź na pytanie pomocnicze jeżeli nie to napisz do adminów z wp/onetu jeżeli uda Ci się udowodnić, że to konto jest twoje mogą Ci je oddać. BTW po co Ci tyle maili?

#2057 Jaką karte wybrac-pomocy!!!

Napisano przez infor7 w 03 styczeń 2011 - 17:30 w Karty graficzne i monitory

Po co Ci 1GB mi na 512MB wszystko działa w rozdzielczości 1920x1080.

#2078 Jaką karte wybrac-pomocy!!!

Napisano przez infor7 w 02 styczeń 2011 - 20:34 w Karty graficzne i monitory

Bierz GTX460.

#2148 problem drukarka:/

Napisano przez infor7 w 31 grudzień 2010 - 21:43 w Pozostałe urządzenia

A jest możliwość żebyś zrobił screena i wydrukował to jako obraz. BTW zainstalowałeś sterowniki od drukarki?

#2150 problem drukarka:/

Napisano przez infor7 w 31 grudzień 2010 - 19:22 w Pozostałe urządzenia

W formie plakatu tzn. że masz tylko obrazek wklejony do worda? Spróbuj kliknąć ctrl+p może wtedy pojawi Ci się okno wydruku. :]

#2155 Zintegrowane GPU mogło się spalić?

Napisano przez infor7 w 31 grudzień 2010 - 16:26 w Karty graficzne i monitory

Spróbuj wymienić kabel z monitora lub go ułożyć w jakiejś innej pozycji (u mojego brata kabel musi być zaczepiony o róg biurka żeby monitor "widział" kartę graficzną)

Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku.

#2163 Zintegrowane GPU mogło się spalić?

Napisano przez infor7 w 31 grudzień 2010 - 14:28 w Karty graficzne i monitory

Płyta nie jest już na gwarancji?

#2167 pomocy! bardzo silny wirus!

Napisano przez infor7 w 31 grudzień 2010 - 11:23 w Windows 7 i Server 2008

Nie podczas saknu się nie wyłączy ponieważ nie będziesz w tej chwili korzystać z windowsa. :)