Człowiek, jak każdy inny organizm potrzebuje trochę egzotyki

Odnotowano 27 pozycji dodanych przez gekon (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )
Napisano przez
gekon
w 04 marzec 2010 - 00:20
w
Nowości ze świata
Napisano przez
gekon
w 03 grudzień 2009 - 11:32
w
Zestawy komputerowe
Witam! Chciałabym zakupić laptopa, tylko nie wiem jakiego. Ten wybór mnie przerasta. Proszę o pomoc, ma to być laptop:
-Do tworzenia dokumentów,
-Pracy z internetem,
-Troszkę do różnego typu gier,
-Żeby na długo starczył...
Z góry dziękuję.
Napisano przez
gekon
w 02 grudzień 2009 - 10:13
w
Karty graficzne i monitory
A przekonamy Cię do wydania o 400zł więcej
? Pewnie nie, chociaż jak przeczytasz lada dzień recenzję monitora Samsung XL2370, który testował u nas gekon, to może zmienisz zdanie. Model ten również pracował u mnie przez pewien czas i co mogę powiedzieć:
![]()
![]()
![]()
W cenie w której szukasz to z wbudowanym TV jest ciekawy model 2033HD.
Napisano przez
gekon
w 19 październik 2009 - 23:14
w
Pozostałe urządzenia
Napisano przez
gekon
w 15 październik 2009 - 23:00
w
Sterowniki i BIOS'y
Napisano przez
gekon
w 13 październik 2009 - 18:35
w
Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie
Jak dotykam obudowy komputera to kopie mnie prąd jak mam rozwiązać ten problem ?
Napisano przez
gekon
w 13 październik 2009 - 07:24
w
Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie
Witam, mam pytanie związane z podkładkami do laptopów - mam nadzieję, że to odpowiedni dział. Bardzo dużo pracuje na moim laptopie, noszę go ze sobą niemal wszędzie, często używam w pociągu/łózku/fotelu. Wiem, że nie jest to dobry sposób postepowania z moim sprzętem...
- ponoć się brudzi, spowalnia przegrzewa. Nie chciałabym zmieniać laptopa w najbliższym czasie, bo jestem z niego zadowolona, dlatego zanim moja Toshiba zacznie się przegrzewać - wolałabym temu po prostu zapobiec. I tu pojawia się moje pytanie: znalazłam taką podkładkę . Jest niedroga, dlatego zastanawiam się nad jej kupnem, tylko....czy ktoś ma pojecie, jak sie tego używa?
Ona ma taki specyficzny kształt, że moja kobieca wyobraźnia wymięka. Czy mogę taką podkładke położyć na kolanach i mam pewność, że laptop nie będzie się zbytnio brudził? Czy może lepiej zainwestować w jakąś droższą podkładkę, różnią się od siebie jakością? Dziękuję z góry za rady:)
Napisano przez
gekon
w 06 październik 2009 - 17:30
w
Pozostałe urządzenia
Mam pytanie: dlaczego mój napęd DVD nie odtwarza nagrywanych płyt ( w większości, rzekłbym nawet, że wszystkich ). Z płytami z gazet nie ma większego problemu. Czy jest na to jakieś proste wytłumaczenie ?
Płyty nie są porysowane, ani nic z tych rzeczy ? Nachodzą mnie pytania czy napęd może być tak zaprogramowany, aby nie czytać nagrywanych płyt ?
Nie mam już pojęcia co się dzieje. Proszę o wskazówki, jeśli można coś z tym zrobić. Z góry dziękuję za uwagę.
Napisano przez
gekon
w 05 październik 2009 - 17:23
w
Zestawy komputerowe
Napisano przez
gekon
w 05 październik 2009 - 15:59
w
Procesory, płyty główne i RAMy
Napisano przez
gekon
w 05 październik 2009 - 09:41
w
Hyde Park
Od prawie 3lat co miesiąc kupuję "PCFormat". Zawiera ciekawe wypowiedzi ekspertów i porady dotyczące komputerów. Na płycie można znaleźć bardzo ciekawe programy w pełnej wersji. A Wy czytacie pisma w tym stylu ??
P.S Może w przyszłości będziemy czytać "PCFoster"
Napisano przez
gekon
w 15 czerwiec 2009 - 12:41
w
Film
Terminator Ocalenie - byłem, osobiście nie polecam... Początek całkiem niezły, ale z biegiem czasu film stawał się po prostu nuuuudny...
Community Forum Software by IP.Board
Właściciel: PCFoster.pl