Tylko i wyłącznie klasyczny zegarek. Plastikowe zabawki są dla dzieci i młodzieży. Klasyczny zegarek to styl i elegancja. Idealnie podkreśla męskość. I od razu mówię, bransoleta metalowa, nie jakieś szmacianki
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Boczek971
Zawartość użytkownika Boczek971
Odnotowano 12 pozycji dodanych przez Boczek971 (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )
#90034 Klasyczny zegarek czy Smartwatch
Napisano przez
Boczek971
w 30 listopad 2015 - 14:37
w
Telefonia GSM
#90033 Wybór laptopa ok. 5000 tyś
Napisano przez
Boczek971
w 30 listopad 2015 - 14:25
w
Komputery przenośne
MSI omijałbym szerokim łukiem. Już chyba pisałem gdzieś o tym na tym forum. Szmelc. Bierz ASUS'a. Ewentualnie pomyśl nad innymi modelami, ale nie MSI. To taka rada z dobrego serca, te laptopy mają problemy z współgraniem hardware'u...
#90032 Potrzebny nowy zasilacz ?
Napisano przez
Boczek971
w 30 listopad 2015 - 14:20
w
Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie
Może bios puszcza zbyt wysokie taktowanie? Albo napięcie? Nie bawiłeś się w "domowe amatorskie OC"? Spróbuj przywrócić ustawienia BIOS'u do podstawowych. Jak to nic nie da, to jak koledzy wyżej pisali, sprawdź czy procesor jest poprawnie chłodzony. Może nie docisnąłeś chłodzenia odpowiednio do procesora?
#90031 Aplikacja Pasty termoprzewodzącej
Napisano przez
Boczek971
w 30 listopad 2015 - 14:17
w
Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie
Ja od zawsze robię tak, daję kropelkę, dosłownie kropelkę, czyli w Twoim przypadku, który podałeś, ugotowane ziarenko ryżu, rozsmarowuję jakąś szpachelką, albo może być i karta, dowód osobisty i kładę chłodzenie. Pasta NIE może się wylewać poza procesor! Zawsze tak robię i temperatury, które osiągam są idealne. W sumie niedługo można by pomyśleć nad wymianą pasty znowu i może przeczyszczenie lapka w środku Kocham potem efekt pracy w postaci temperatur jakie ma
#89966 Lenovo Z580 jaka karta wifi
Napisano przez
Boczek971
w 27 listopad 2015 - 19:50
w
Sprzęt sieciowy
Nie wiem jak takowe się cenią, także propozycje z szerszej gamy od tanich przez średnie po drogie?
Dzięki za zainteresowanie
#89854 Hiren's BootCD Zerowanie Dysku
Napisano przez
Boczek971
w 23 listopad 2015 - 15:46
w
Sterowniki i BIOS'y
Hehe, ta informacja przyda się i mi, dzięki Miodek
#89853 Pomocy !!!
Napisano przez
Boczek971
w 23 listopad 2015 - 15:40
w
Karty graficzne i monitory
Nie masz czym się martwić. To, że taktowanie było wysokie nic nie zmienia. Temperatury były niskie, nie masz kompletnie czym się przejmować. Ja kiedyś na swojej grafie miałem po 90 stopni, wtedy można było się tego bać (i słusznie, bo po półtora roku użytkowania poszła na emeryturę EVGA 8800GT, a serwis zamiast naprawić, zmienił soft żeby nie miał błędów, podziałała parę dni i papa). Wyczyść system, a jak to nie pomoże, postaw na nowo. Różnicę zobaczysz natychmiast
#89808 Lenovo Z580 jaka karta wifi
Napisano przez
Boczek971
w 20 listopad 2015 - 19:02
w
Sprzęt sieciowy
To wiem, ale chodzi o to, że whitelist jest usunięta. Dlatego mogę włożyć inną. Pytanie tylko jaką polecacie. Może coś z technologią AC albo 5GHz?
#89779 Lenovo Z580 jaka karta wifi
Napisano przez
Boczek971
w 19 listopad 2015 - 18:18
w
Sprzęt sieciowy
Witam.
Chciałbym wymienić kartę WiFi w swoim laptopie (Lenovo Z580). Mam modyfikowany bios, dlatego whitelist usunięty. Co polecacie? Chcę zmienić ponieważ zauważyłem, że zasięg mojej karty jest tragicznie słaby ;/
#89777 Podsłuch w komputerze?
Napisano przez
Boczek971
w 19 listopad 2015 - 18:14
w
Bezpieczeństwo
Jaki system? Jeżeli 10tka, to możesz się spodziewać, że to po prostu microsoft choć z tego co wiem, 7mka i 8mka też dostały update'y szpiegujące. Poczytaj czy nie wyłuskali już jakie są połączenia i procesy po tych update'ach.
#89776 PROSZĘ O POMOC , WYSKAKUJĄCE STRONY INTERNETOWE
Napisano przez
Boczek971
w 19 listopad 2015 - 18:11
w
Bezpieczeństwo
Malwarebytes. Pobierz, przeskanuj, założę się, że masz trochę tego na kompie
#89775 Hiren's BootCD Zerowanie Dysku
Napisano przez
Boczek971
w 19 listopad 2015 - 18:04
w
Sterowniki i BIOS'y
Bierzesz pendrive'a, nie mniej chyba niż 1GB. Ściągasz rufusa, formatujesz USB tak, aby był bootable, kopiujesz wszystko na USB i włączasz komputer z USB (bootowanie). Tam szukasz programu do low level format.
Ogólnie wpisz sobie w wyszukiwarce "hiren's bootable usb" i będziesz miał tutorial obrazkowy. Wybór programu zależy od Twojego widzimisię
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Boczek971
- Privacy Policy
- Regulamin ·