Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika mosiak

Odnotowano 3 pozycji dodanych przez mosiak (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#91143 System RCP

Napisano przez mosiak w 27 styczeń 2016 - 13:02 w Pozostałe programy

ja miałem styczność w pracy z systemem kart i czytnika linii papilarnych. System kart polegał na tym że podchodziło się do urządzenia które sczytywało kartę i tyle. Był to również klucz do różnych pomieszczeń. Zależy kto jaką miał kartę to do takich pomieszczeń miał dostęp. Wiadomo jak ktoś chciał oszukiwać to kartę przekazywał ale za to groziła kara i brak możliwości wejścia np na halę. A teraz mam czytnik linii papilarnych. I palec ciężko przekazać komuś. :)

#88967 Pomoc w inwentaryzacji

Napisano przez mosiak w 01 październik 2015 - 14:53 w Hyde Park

Mamy tam kilka sprawdzonych swoich sposobów, dzięki czemu sobie właściwie robimy inwentaryzację nie jest to łatwa sprawa długie godziny siedzenia, a nawet dni i jakoś to idzie. Ostatnio też sporo czytałem na internecie, że można sobie załatwić na kodach, czyli inwentaryzacje można łatwo przeprowadzić. Znalazłem taką stronę https://www.autoid.pl pomyślałem, że może ktoś z was korzystał z te firmy i wie, czy naprawdę warto iść w tą firmę. Na kasę nie ma co patrzeć, bo jest jej wystarczająco na ten projekt.

#88716 Pomoc w inwentaryzacji

Napisano przez mosiak w 15 wrzesień 2015 - 23:35 w Hyde Park

Witam Was wszystkich! :)

Mam do Was dość nietypowe pytanie, ale głęboko wierzę, że znajdę tu speca od inwentaryzacji, który udzieli mi kilku cennych uwag :D Otóż chodzi o to, że jakiś czas temu awansowałem i aktualnie zajmuję stanowisko kierownika pewnego dużego sklepu. Wkrótce w naszym lokalu ma zostać przeprowadzona wspomniana już w tym temacie inwentaryzacja. W związku z tym chciałbym ułatwić życie i sobie, i swoim pracownikom, dlatego poszukuję jakiegoś sprawdzonego oprogramowania, które ułatwi mi zliczanie towaru lub firmy, która mi w tym pomoże ;) Macie może coś godnego polecenia? Dodam jeszcze, że sprawa jest dosyć pilna.