Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika Agnieszka23

Odnotowano 8 pozycji dodanych przez Agnieszka23 (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#25923 problem z grami

Napisano przez Agnieszka23 w 26 wrzesień 2007 - 23:06 w Karty graficzne i monitory

Marku ja to juz mam zainstalowane:P moze to jakis blad w ustawieniach?

#25925 problem z grami

Napisano przez Agnieszka23 w 26 wrzesień 2007 - 22:56 w Karty graficzne i monitory

rozumiem ze to mam sciagnac i zainstalowac? Download
Catalyst Software Suite ??

#25927 problem z grami

Napisano przez Agnieszka23 w 26 wrzesień 2007 - 22:51 w Karty graficzne i monitory

do tego sterownik ati :>

#25928 problem z grami

Napisano przez Agnieszka23 w 26 wrzesień 2007 - 22:50 w Karty graficzne i monitory

raden 9200 series jak to to :)

#25930 problem z grami

Napisano przez Agnieszka23 w 26 wrzesień 2007 - 22:38 w Karty graficzne i monitory

Witam Agnieszko23 :)

jeśłi brakuje Tobie dx9 to prsze bardzo http://dobreprogramy...z=2&t=36&id=147 ściągnij zainstaluj , zresetuj komputer , przetestuj gre.

i jak jeszcze mozesz to wypowedz się czy all ok czy nie ;-)

witam. Bardzo dziekuje za pomoc. pokaze w screenach co robilam zeby nie bylo niejasnosci :) :) ;) :D :D :D

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

wlaczylam gre mario w miniturce wygla tak jak zdjecie nr 7 po powiekszeniu na caly ekran jest bardzo ciemna nie dalo mi sie screena z niej zrobim, simsy wygladaja na screenie tak jak ostatnia fotka czyli normalnie a w rzeczywiscosci sa strasznie ciemne, nie wiem o co chodzi, czemu na zdjeciach jest ok a normalnie jest nienormalnie? :P

#25934 problem z grami

Napisano przez Agnieszka23 w 26 wrzesień 2007 - 21:55 w Karty graficzne i monitory

witam wszystkim. Mialam formatowany dysk. zainstalowalam kilka gier m.in mario i sims- wszystko jest elegancko ale jak wlacza sie sie gra to ja nic nie widze mam tak ciemny obraz kolory mam ustawione dobrze. ktos powiedzial mi ze brakuje mi directx ale nie moge go nigdzie znalesc sa tylko jakies aktualizaje same sciagam to do kompa niby sie instaluje ale nadal nic nie ma nie wiem o co chodzi. moze mi ktos w tym pomoc? chcialambym w koncu w cos zagrac :)

#25981 Sterowniki do ''Kontroler Ethernet''

Napisano przez Agnieszka23 w 16 wrzesień 2007 - 12:19 w Sterowniki i BIOS'y

takie sa sterowniki- ktorego z nich nie mam ? A7N8X-E Deluxe

BIOS

BIOS-Utilities

AUDIO

IDE

LAN

Utilities
Manual
strona " http://support.asus....=map&mapindex=4

#25983 Sterowniki do ''Kontroler Ethernet''

Napisano przez Agnieszka23 w 16 wrzesień 2007 - 09:36 w Sterowniki i BIOS'y

czesc! poszukuje sterownika kontoler Ethernet do plyty glownej Asus A7N8X-E Deluxe! Moze mi ktos pomoc ?