Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika poterrr

Odnotowano 9 pozycji dodanych przez poterrr (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#79326 Problem z myszka ( w grach prawy przycisk dziala jak lewy )

Napisano przez poterrr w 05 maj 2014 - 16:38 w Śmietnik

Witam od wczoraj mam problem w grach takich jak fifa14/nba2k14 i lolu mam problem ze lewy przycisk myszki dziala jak prawy i odwrotnie. Ustawilem w ustawieniach myszki ze jestem praworeczny i na pulpicie wszystko jest ok jedynie w grach ( nie wszystkich ) wystepuje ten problem, dodam ze wczesniej wszystko bylo OK. Domyslam sie ze to moj 7 letni brat podczas gry cos moze przestawil skrotem klawiszowym?

_ _ _ _ _
Dubel: Problem z myszka w grach, prawy przycisk działa jak lewy
/Kamllo

#79325 Problem z myszka w grach, prawy przycisk działa jak lewy

Napisano przez poterrr w 05 maj 2014 - 16:38 w Gry

Witam od wczoraj mam problem w grach takich jak fifa14/nba2k14 i lolu mam problem ze lewy przycisk myszki dziala jak prawy i odwrotnie. Ustawilem w ustawieniach myszki ze jestem praworeczny i na pulpicie wszystko jest ok jedynie w grach ( nie wszystkich ) wystepuje ten problem, dodam ze wczesniej wszystko bylo OK. Domyslam sie ze to moj 7 letni brat podczas gry cos moze przestawil skrotem klawiszowym?

#69974 Różne kolorowe kwadraciki w grach, Youtube, filmach itp

Napisano przez poterrr w 05 sierpień 2013 - 09:04 w Karty graficzne i monitory

Siemka panowie, w srode zakupilem komputer ( zlozony) nowy za 3 tys zl od tego czasu mam spore problemy z karta graficzna ASUS HD 7870 Series , mianowicie podczas włączania komputera wyskakuje mi taki komunikat program "kdbsync przestał działać" z tego co przeczytalem na necie to problem wlasnie albo ze sterownikami albo z sama karta. Najwazniejsza niepokojaca mnie rzecza jest pojawianie sie od czasu do czasu roznego rodzaju plamek na monitorze czy to podczas gry czy ogladania nawet filmow na youtubie. Tutaj dodaje pare zdjec

http://w757.wrzuta.p...ksz/2E0pHh2isVu

http://w757.wrzuta.p...ksz/6b80jzc6r6Y

#69933 Pulpit nie jest całkowicie rozciągnięty na ekranie monitora

Napisano przez poterrr w 03 sierpień 2013 - 20:09 w Windows 7 i Server 2008

ok w opcjach skalowania nie wiem dlaczego mialem na tego paska na fulla.... Kiedy dalem na 100% wszystko dziala, jednak nie jestem przekonany co do kolorow obrazu... Moze mi pan podac rady jak ustawic inne parametrny zeby bylo jak najbardziej wydajna karta graficzna?? do gier

Następne takie same tematy będą w koszu/Kamillo

#69922 Poszukuję sterowników do karty ASUS HD 7870 Series

Napisano przez poterrr w 03 sierpień 2013 - 17:18 w Sterowniki i BIOS'y

Dziekuje panu bardzo. System windows 7 home premium 64 bit. Drugie pytanie kiedy sciagne sterowniki odinstalowac stare? czy nie ma takiej potrzeby i moge na stare zainstalowac nowe.

#69920 Poszukuję sterowników do karty ASUS HD 7870 Series

Napisano przez poterrr w 03 sierpień 2013 - 16:44 w Sterowniki i BIOS'y

witam przepraszam za swoje lenicstwo ale czy mogl by ktos dac mi linka ( najlepiej bezposredniego) skad moge sciagnac najnowsze sterowniki do ASUS Radeon HD 7870 Series ?? ja szukam i nie moge cos znalezc ich. Druga sprawa mam sterowniki pudelkowe, czyli z tej plyty ktora otrzymalem przy zakupie karty, nowe sterowniki zainstalowac na stare? czy odinstalowac stare i dopiero nowe zainstalowac??

#69919 Pulpit nie jest całkowicie rozciągnięty na ekranie monitora

Napisano przez poterrr w 03 sierpień 2013 - 16:26 w Windows 7 i Server 2008

A mogl by mi pan podac linka do najnowszych sterownikow? korzystam obecnie z telefonu i nie wiem skad je sciagnac moja karta grficzna to ASUS HD7870 Series , i czy po sciagnieciu nowych sterownikow odinstalowac stare i zainstalowac nowe? czy moge zainstalowac nowe na stare??

#69917 Pulpit nie jest całkowicie rozciągnięty na ekranie monitora

Napisano przez poterrr w 03 sierpień 2013 - 16:17 w Windows 7 i Server 2008

Witam mam problem zakupilem komputer ktory potrzebowal kabla HDMI, mam problem odpalilem komputer zainstalowalem servis packa itd i dziala, lecz mam problem z jakoscia obrazu i samym obrazem.

Obraz nie jest calkowicie rozciagniety tzn mam pulpit i otoczke czarnego ekranu jakos kolorow tez jest badziewna....

Moze cos o karcie to AMD RADEON w ustawianiach karty tzn w sterowniku mam wlasciwosci pulpitu HDVT 1080p, sprawdzalem w podstawowych i jak dalem 1680x1050 to obraz byl calkowicie wykorzysytywany na monitorze ale pytam sie czemu nie mam opcji 1920 na 1200 ? prosze o pomoc,

Siema mam problem zakupilem nowy komputer, wszystko dziala ale cos mam problem z karta graficzna... jest podlaczona kablem HDMI. Obraz nie jest calkowicie rozciagniety tzn mam pulpit i otoczke czarnego ekranu jakos kolorow tez jest badziewna....

Moze cos o karcie to AMD RADEON w ustawianiach karty tzn w sterowniku mam wlasciwosci pulpitu HDVT 1080p, sprawdzalem w podstawowych i jak dalem 1680x1050 to obraz byl calkowicie wykorzysytywany na monitorze ale pytam sie czemu nie mam opcji 1920 na 1200 ? prosze o pomoc, ASUS HD 7870 serries

Druga sprawa kiedy odinstaluje sterowniki karty graficznej to wszystko dziala... i jakos kolorow i obraz jest calkowity, ale w urzedzeniach nie wykrywa ani karty ani monitora

blagam o pomoc;/

#69865 Skad pobrać Service Pack do Windowsa 7?

Napisano przez poterrr w 02 sierpień 2013 - 16:47 w Windows 7 i Server 2008

Siemka chlopaki wlasnie zakupilem nowy komputer, koles zostawil mi windowsa 7 ( oczywiscie przez przypadek ) :). Powiedzial aby przed instalowaniem gier wgl rzeczy, zainstalowac servis pack. Z tego co widze jest 1, 2 i 3 zainstalowac kazdy z kolei? czy tylko najnowszy czyli 3? komputer glownie do gier i krecenia filmikow na youtube. Proszil bym od razu o bezpiecznego linka oczywiscie system windows 7 64 bit