- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika xyox
Zawartość użytkownika xyox
Odnotowano 6 pozycji dodanych przez xyox (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )
#17220 Problem z instalacją systemu
Napisano przez
xyox
w 04 wrzesień 2009 - 19:16
w
Procesory, płyty główne i RAMy
#17223 Problem z instalacją systemu
Napisano przez
xyox
w 04 wrzesień 2009 - 17:11
w
#17238 Problem z instalacją systemu
Napisano przez
xyox
w 03 wrzesień 2009 - 17:21
w
Mam znów pytanie. Otóż niedawno złożyłem komputer, nieco złomiasty, ale to już inna sprawa. Komputer przy próbie instalacji systemu (WinXP) Przejawia dość dziwne zachowania. A więc... udeżam w spację aby spowodować rozruch dysku z systemem. Pojawia mi się czarny ekran z informacją o instalatorze. Następnie dobrze mi znane ładowanie plików na niebieskim ekranie. Potem ekran robi się czarny i miga ten taki jakby kursor w lewym górnym rogu. Zaraz po tym powinien pojawić się znów niebieski dobrze mi znany ekran instalatora i możliwości instalacji systemu, jego naprawy i wyjścia. lecz nie pojawia się. Czarny ekran z kreseczką pozostaje niezmienny. Czekałem ok pół godziny i brak jakiejkolwiek dalszej reakcji. W razie potrzeby mogę podać informacje o płycie.
Płyta główna leżała przez dłuższy czas nieużywana i dlatego ją można osądzić. Dlatego zamieszczam w tym dziale to pytanie.
Dla ułatwienia oglądu załączam link do filmika, który nagrałem telefonem. Jakość fatalna, aparat 1,3mpix ale może pomoże. Kliknij tutaj.
I proszę się nie zrazić tym co się tu zobaczy- filmik o jakimś tam filmie to narzucona przez wrzutę reklama.
Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
#22021 Płyta a klawiatura
Napisano przez
xyox
w 22 kwiecień 2009 - 08:19
w
Pozdrawiam
#22037 TeamSpeak RC2
Napisano przez
xyox
w 20 kwiecień 2009 - 16:42
w
Pozostałe programy
Mam takie pytanie- chciałbym sam postawić darmowy serwer TS-a ale nie wiem jak to zrobić. Szukałem w internecie, ale podobnych pytań jest bardzo dużo, a odpowiedzi bardzo mało- jeśli już jest to bardzo rozwięźle i niekonkretnie. Chciałbym otrzymać dokładną instrukcję- krok po kroku (dla ,,zielonych"). Czy jest ktoś w stanie mii pomóc?? Jeśli tak, to prosłbym o bardzo dokładną instrukcję albo link do takowej:)
Z góry dzięki
Pozdrawiam
#22038 Płyta a klawiatura
Napisano przez
xyox
w 20 kwiecień 2009 - 16:26
w
PS: Bios był resetowany.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika xyox
- Privacy Policy