- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Freeman
Zawartość użytkownika Freeman
Odnotowano 6 pozycji dodanych przez Freeman (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )
#26084 K8N i nie dzialajacy port USB
Napisano przez
Freeman
w 24 sierpień 2007 - 19:58
w
Procesory, płyty główne i RAMy
screen:
http://img205.images...eenflashhx7.png
Zworke juz przestawilem zeby powrocic do domyslnych ustawien biosu i nadal nie moge flashowac ;/
#26100 K8N i nie dzialajacy port USB
Napisano przez
Freeman
w 17 sierpień 2007 - 22:03
w

#26102 K8N i nie dzialajacy port USB
Napisano przez
Freeman
w 17 sierpień 2007 - 10:58
w
Moje mobo to Asus K8N wraz z biosem 1011.005. Sprzet dziala bez zastrzezen za wyjatkiem USB, ktore nie reaguje na podlaczenie zarowno MP3 Creativa jak i Joyka Logitecha. Dla przykladu po wgraniu Os do MP3 podlaczam przez USB i pisze, ze jest nie podlaczony odtwarzacz. Plyte mam juz ponad rok; wczesniej na starszym biosie wszystko dzialalo :Up_to_s: Bede wdzieczny za porady i sugestie majace na celu rozwiazanie mojego problemu. Pozdrawiam

#26154 Karta graficzna do nowego komputera
Napisano przez
Freeman
w 31 lipiec 2007 - 20:52
w
Karty graficzne i monitory

#26166 Starcraft II
Napisano przez
Freeman
w 29 lipiec 2007 - 18:37
w
Gry
StarCraft 2 został oficjalnie już potwierdzony i zapowiedziany przez Blizzard! Długo czekałem na kolejną strategię Blizzardu - choć jestem ogromnym fanem WC3, to w StarCrafta nigdy nie grałem, ale gdy wyjdzie SC2 to zaraz pobiegnę do sklepu.
Jesli nie grales nic straconego, szczerze polecam pograc w podstawke + dodatek Brood War, do premiery drugiej czesci jeszcze troche poczekamy niestety; ale lepiej poczekac niz otrzymac niedopracowany produkt co w historii Blizzarda jeszcze sie nie zdarzylo.
- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika Freeman
- Privacy Policy
- Regulamin ·