- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika undrgrnd
Zawartość użytkownika undrgrnd
Odnotowano 5 pozycji dodanych przez undrgrnd (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: śro, 29 mar 23 )
#68539 Ostrzeżenie dotyczące sklepu X-Kom
Napisano przez
undrgrnd
w 05 lipiec 2013 - 09:49
w
Hyde Park
Twoja nieporadność, to Twoja nieporadność, nie obwiniaj o to sklepu. Warunki są jasne i o wszystkim informują zarówno sprzedawcy jak i bardzo dobrze wyszkolona obsługa telefoniczna (nawet późnym wieczorem).
Sam kupuję tam bardzo często i doskonale wiem jakie prawa mi przysługują. Łącznie z tym, że najlepsze rozwiązanie może podpowiedzieć konsultant telefoniczny (co też zrobił w moim wypadku). Odebrałem osobiście, bo do sklepu mam 10km tramwajem, zamawiając przez internet, żeby mieć 10dni na zwrot i przy okazji nie płacić za kuriera. O wszystkim dowiedziałem się przez telefon.
Poza tym nie masz pojęcia o prawach konsumenta i nie czytałeś regulaminu sklepu, więc sądownie to Ty możesz dowieść swojej głupoty. Ale serio jest Ci do tego potrzebny sąd...?
edit: a i to, że nie działa Ci sprzęt, to nie wina sklepu, tylko serwisu, który NIE jest zależny od sklepu.... <facepalm>
#53852 Obsługa DDR2 i DDR3 na jednej płycie głównej?
Napisano przez
undrgrnd
w 06 luty 2013 - 01:05
w
Procesory, płyty główne i RAMy
Pytam, bo sprawdzałem właśnie w programie EVEREST co mam w laptopie (ot tak - z nudów) i jak doszedłem do mostka północnego, to zobaczyłem, że teoretycznie powinien obsługiwać DDR2 (667, 800) i DDR3(667, 800, 1066)...
A jeśli to możliwe, to można jednocześnie korzystać z DDR2 i DDR3? I czy w ogóle opłacalne jest ładowanie DDR3 przy takich obsługiwanych taktowaniach...?
#53119 Komputer za 2989,83 do gier.
Napisano przez
undrgrnd
w 29 styczeń 2013 - 20:29
w
Zestawy komputerowe

Wiem, że komp ma być do gier, ale różne sytuacje się mogą w życiu wydarzyć....

co do crann.pl - polecam ludziom, bo już wielokrotnie u nich robiłem zakupy i zawsze wszystko bez problemów, a nawet na allegro ceny czasami były wyższe. No i tak dla jasności - nie pracuję tam, ani nie mam tam znajomych

#52808 Komputer za 2989,83 do gier.
Napisano przez
undrgrnd
w 26 styczeń 2013 - 16:50
w
Zestawy komputerowe
No i moim skromnym zdaniem 8GB to nie przesada...
RAM w Crann.pl
#48172 podpinanie dysku 3.5" do laptopa
Napisano przez
undrgrnd
w 01 wrzesień 2012 - 19:25
w
Komputery przenośne
chciałem podpiąć dysk 3.5" ze stacjonarki do laptopa. Jak to mogę zrobić?
W lapku mam port e-sata, z którego łatwo znaleźć przejściówkę na SATA, ale pozostaje kwestia zasilania...
Jednym pomysłem jaki podrzucił mi kolega było wypięcie napędu optycznego i wygrzebanie kabli, które tam są, ale nie chcę rozbierać lapka.
Drugim, jaki sam znalazłem - zewnętrzny zasilacz z wyjściem typu MOLEX (na Allegro, 25zł). Nie wiem jak sprawowałoby się takie rozwiązanie i jaka jest żywotność takich zasilaczy.
Dodam, że zależy mi na tym, żeby nie przepłacać

- Forum Komputerowe PCFoster.pl
- → Zawartość użytkownika undrgrnd
- Privacy Policy
- Regulamin ·