Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika labamba

Odnotowano 2 pozycji dodanych przez labamba (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#35818 Tuner Tv leadek winfast 2000xp expert

Napisano przez labamba w 17 wrzesień 2011 - 07:52 w Sterowniki i BIOS'y

Tuner na USB? W programie nie trzeba wskazywać gdzie znajduje się tuner? Albo może przeprowadzić wykrywanie jeszcze raz?

Nie, nie to nie jest na usb. Do tej pory po zainstalowaniu od razu można było oglądać, a teraz pokazuje się ten komunikać.
A co do tego wykrywania to jak to mogę zrobić ?

#35772 Tuner Tv leadek winfast 2000xp expert

Napisano przez labamba w 16 wrzesień 2011 - 17:09 w Sterowniki i BIOS'y

Witam. Mam pewien problem z tunerem telewizyjnym. Zainstalowałam program WinFast i wszystkie sterowniki z płytki dołączonej do tunera. Odpaliłam komputer i wszystko działało pięknie, ładnie. Dzień później przestawiałam stację komputera w inne miejsce przy czym musiałam odłączać i ponownie podłączać kabelki. Myślę, że zrobiłam to dobrze. Ale już od tej pory kiedy uruchamiam komputer i włączam Winfast pojawia mi się komunikat : CANNOT FIND ANY VIDEO CAPTURE DEVICE. Nie wiem co się stało. Próbowałąm podłączyć kabelki jeszcze raz żeby sprawdzić czy dobrsze wszystko zostało podłączone i dalej wyświetlał się ten komunikat. Sprawdzałam w managerze urządzeń i nie ma tam żadnego żółtego wykrzyknika co by pokazywało, że nie ma jakieoś sterownika...
Nie znam się na tym, a więc bardzo proszę o pomoc