Skocz do zawartości

Zawartość użytkownika Fenris

Odnotowano 6 pozycji dodanych przez Fenris (Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: czw, 30 mar 23 )

Według typu zawartości

Filtruj

Sortuj według                Sortuj  

#80535 Raspberry Pi - Czy słyszeliście może o tym urządzonku?

Napisano przez Fenris w 27 czerwiec 2014 - 20:17 w Pozostałe urządzenia

Czy słyszeliście może o tym urządzonku? http://pl.wikipedia....ki/Raspberry_Pi .

Możliwości, pomimo specyfikacji, ma ogromne. Można postawić serwer, zbudować HTS (chociaż nie wiem jak radzi sobie z HD...), wykorzystać jako podstawę robota. Jakbyście mieli jakiekolwiek doświadczenie z malinką, to chętnie poczytam ;) 

#80534 Ciekawe aplikacje na Androida

Napisano przez Fenris w 27 czerwiec 2014 - 20:03 w Telefonia GSM

Z takich nietypowych apek, to dla tych co śmigają na rowerze fajna jest 'bike repair'. No i oczywiście jak macie dryg do dłubania przy sprzęcie :) Druga to Najmilsze Miasto związane z akcją w polskich miastach. Teraz juz są finałowe trzy miasta w których na początku lipca zorganizują imprezy, Rawę mam blisko, wiec pewnie się wybiorę :)

#80532 Czy warto studiować informatyke?

Napisano przez Fenris w 27 czerwiec 2014 - 19:36 w Hyde Park

Można się nauczyć samemu jak się chce. Studia dają dobre zaplecze...czasami dobre podstawy, z drugiej strony czasami uczą tam ludzie którzy znają programowanie z książek i nigdy nie robili komercyjnie i mogą nauczyć złych praktyk. Ale generalnie studia dają możliwości ;)

#80530 Komputer sam się wyłącza

Napisano przez Fenris w 27 czerwiec 2014 - 19:17 w Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie

Ja jak tak miałem, okazało się że poluzowala się taśma od dysku. Sprawdź czy wszystko styka ;) no i jak już było pisane wyczyść z kurzu

#80528 Szukamy zdolnych informatyków

Napisano przez Fenris w 27 czerwiec 2014 - 18:57 w Hyde Park

No trochę promocji by się przydało żeby stronkę rozkręcić...

#78613 Pomoc w znalezieniu pomocy naukowych

Napisano przez Fenris w 26 marzec 2014 - 10:21 w Hyde Park

Przejrzyj sobie materiały ze studiów informatycznych: http://wazniak.mimuw...e=Strona_główna Wszystko jest ogólnodostępne wraz z ćwiczeniami i laborkami.