Forum PCFoster.pl: sterownik do karty muzycznej ac 97 zintegrowanej - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

sterownik do karty muzycznej ac 97 zintegrowanej

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mati205 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 1

Napisano 22 maj 2010 - 13:28

szukam sterownika do karty muzycznej ac 97 zintegrowanej na płycie głównej prosił bym o link

pobrałem to ale nie znam za bardzo angielskiego prosiłbym jednak o lnik do sterownika ;)

mam Windowsa xp mam ten cpu-z ale nie wiem jak sie robi ten scener pomocy !

widzicie zrobiłem ten scener ale mam coś z netem że stasznie wolno dzała i nie mogę wysłać ! może wam to napisać albo pomożecie mi zrobić ten net nie wiem nie znam sie na tym
http://ShinobiWar.co...suke205]Shinobi War Najlepsza gra RPG przez przegl??dark?? na podstawie Naruto!
http://ShinobiWar.co...2.php/Sasuke205
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Skryty 

• Postów 156

Napisano 22 maj 2010 - 13:44

Myślę ze ten program ci pomoże:
http://giyf.pl/Genius_driver_pobierz
Daj + jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-) My channel on youtube.com
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   StelioS 

• Postów 856

Napisano 22 maj 2010 - 19:30

Cytat

szukam sterownika do karty muzycznej ac 97 zintegrowanej na płycie głównej prosił bym o link

pobrałem to ale nie znam za bardzo angielskiego prosiłbym jednak o lnik do sterownika xD

I myślisz że my jesteśmy jasnowidzami i po tym co tu napisałeś podamy ci link do sterownika?
Najpierw to podaj dokładny system i wstaw screen z programu CPU-Z z zakładki MAINBOARD.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   seqqes 

• Postów 529

Napisano 23 maj 2010 - 10:42

kolega chyba screena nie umie zrobić...
a więc gdy otworzysz cpu-z klikasz w zakładkę Mainboard i ukazuje się tobie nazwa płyty głównej itp. wtedy klikasz taki przycisk na klawiaturze, który nazywa się PrintScreen znajduje się on najczęściej nad przyciskami Delete, Home, End itp.
Gdy już klikniesz otwórz Painta Edycja->Wklej Wtedy ukarze Ci się obraz z twojego pulpitu. Zapisujesz go i wrzucasz tu abyśmy mogli go zobaczyć.
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   aim92 

• Postów 1314

Napisano 23 maj 2010 - 10:45

Cytat

a więc gdy otworzysz cpu-z klikasz w zakładkę Mainboard i ukazuje się tobie nazwa płyty głównej itp. wtedy klikasz taki przycisk na klawiaturze, który nazywa się PrintScreen znajduje się on najczęściej nad przyciskami Delete, Home, End itp.
Gdy już klikniesz otwórz Painta Edycja->Wklej Wtedy ukarze Ci się obraz z twojego pulpitu. Zapisujesz go i wrzucasz tu abyśmy mogli go zobaczyć.
Ja proponuje zrobić screen z wciśniętym klawiszem "ALT". Wtedy będzie miał samo okno CPU-z bez reszty pulpitu.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   mivosh 

• Tak właśnie wyglądam ;D
  • Postów 1231
  • LokalizacjaKoszalin

Napisano 23 maj 2010 - 18:55

aim92, ;P
Wirtualny browar dla Ciebie. Ja zawsze się męczyłem by "okroić" jakieś zdjęcie, a tu wystarczyło przytrzymać jeden klawisz. xD
ಠ_ಠ

Pomogłem? Nie naciskaj Dołączona grafika tylko kliknij w ten link www.pajacyk.pl
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   StelioS 

• Postów 856

Napisano 23 maj 2010 - 21:34

Cytat

aim92, :D
Wirtualny browar dla Ciebie. Ja zawsze się męczyłem by "okroić" jakieś zdjęcie, a tu wystarczyło przytrzymać jeden klawisz. :)

I nie trzeba w paincie kilkać na wklej tylko wystarczy nacisnąć CTRL+V :D
0

Strona 1 z 1