Witam. Oto moja krotka historia. Na laptopie pojawil mi sie komunikat o trojanach, jakims keyloggerze.. itp panicznie zaczalem skanowac wszelkimi programami , sciagnalem kasperskiego i jak narazie zaden program nie wykrywa juz problemu. W miedzy czasie wzmacnialem firewalla ashampoo ktory juz odinstalowalem. No i po tym wszystkim patrze i nie mam polaczenia z internetem.. (mam radiowke, pobieram sygnal z routera) karta sieciowa atheros ap5008x co takiego. ; p. ale przedtem laczylem sie z netem przez ten program z skonfigurowanym profilem. Teraz moge polaczyc sie tylko w trybie awaryjnym i to przez windows nie atheros. A kiedy wlacze okno klienta atheros i klikne "informacje" to pisze "sterownik protokołu uwierzytelnienia: pusty" Interfejs uwierzytelnienia: pusty" i kiedy chce kliknac jak przedtem: "włacz sygnal radiowy" to ta opcja nie jest podswietlona nie mozna jej uzyc : ( moze moglbym zreinstalwoac sterownik, ale boje sie ze nie bede umial potem ustawic parametrow i profilu ktory zostal ustawiony przez montarzyste internetu. wie ktos jak temu zaradzic???
Strona 1 z 1
Problem z ATHEROS
Strona 1 z 1