Witam.
Gdy po instalacji Windowsa XP instaluję sterownik mam problem.Polega on na tym iż na początku instalacji wszystko jest ok lecz pod koniec komputer cały się zawiesza.Po długiej chwili sterownik w końcu się zainstaluje lecz komputer tak muli że bardzo ciężko się go wyłącza.Po ponownym uruchoieniu widze ekran bootowania a potem czarne tło z kursorem.Co mam zrobić? Próbowałem zainstalować sterowniki z innej strony lecz nic to nie pomogło.Narazie używam windowsa Viste.Proszę o szybką pomoc gdyż owy system jest mi potrzebny do szkoły
Strona 1 z 1
Problem z internetem
Napisano 09 maj 2010 - 08:07
Witam
Okazało się że sterownik od internetu instaluje się wówczas gdy niema zainstalowanego realtka od audio.Najpierw zainstalowałem internet i poszło ale potem realtek nie poszedł.Dlaczego nie chcą się ze sobą zgodzić? są z 1 płyty .Ponownie proszę o odpowiedź.
Okazało się że sterownik od internetu instaluje się wówczas gdy niema zainstalowanego realtka od audio.Najpierw zainstalowałem internet i poszło ale potem realtek nie poszedł.Dlaczego nie chcą się ze sobą zgodzić? są z 1 płyty .Ponownie proszę o odpowiedź.
Strona 1 z 1